Aký máte názor na slikóny?

21. aug 2023

Baby aký máte názor na silikóny …prípadne má niektorá z vás skúsenosti ? 🙂
Dosť nad tým uvažujem ale viem ,že to má isté riziká samozrejme ako všetko …
Budem vďačná za názory 🙂

zuzanka.zuzu
21. aug 2023

hmmmm takáto téma tu ešte nebola... aké originálne 👍

3petka
21. aug 2023

Ja niesom proti. Keď to doktor urobi pekne a pôsobí to prirodzene. Mám susedu ktorá ich má napr pomaly pod bradou no hnus. Ďalšia kamoska krásne ani by som nepovedlala že má silikóny. Ja osobne by som si ich nedala jednak sa bojím rizík a jednak mi to zdravotný stav nedovolí taký zásah resp niečo umelé v tele. Ak by som uvažovala tak len nad korekciou ak by sa dalo aj keby mali byt malinké prsia. No ale tento svet je už moc preumelkovany podľa mna.

babulkomale
21. aug 2023

Podla mna vynikajuci, univerzalny material 👍

domkakvet
21. aug 2023

Za mna nie, nepacia sa mi take narazniky.

ptvw
21. aug 2023

@qwerty2 ja som tak vedela ze v tom linku bude Katarína 😁 tiež ju rada sledujem

jamimo
21. aug 2023

ja by som si ich nikdy nedala, ja som 85 E natural od 7. triedy ZŠ 🤦‍♀️ Keď som bola mladšia, veľmi som túžila po zmenšení. Šikana, posmešky, sexuálny harašment... Dnes už nie, hlavne že sú zdravé, a ten zákrok, čistý masaker... ale späť k silikónom...
Kamarátka mala hruď chlapca, veľkosť pŕs 0. Dala si silikóny veľkosť pŕs štvorky. Veľkosť tela XS. Veľmi neproporčné, nevkusné. Nemá ich pekné, ako dve gule na hrudi a tá chudá hrudná kosť.
Ďaľšia má silikóny pekné vkusné dvojky, vycvičené telo, nepovedala by si, že sú umelé...
Myslím, že aj Nela Pocisková má 2 a proporčne ok k jej typu postavy. Žiadne balóny...
Napr. Tatiana Žideková mi je sympatická tým (mnohé kritizujú jej plochú hruď), že sa v rozhovore vyjadrila, že je so svojou hruďou spokojná, veľkosť cca 0,5. Super, vyrovnaná 💪
Ak však niekto chce, nemá obavy zo zdravotných komplikácií a je ochotný tú "mäsiarinu" podstúpiť, jej telo=jej rozhodnutie.
O rozdielnosti vkusu a nevkusu= napr. Lela Ceterová tu ani nemusíme diskutovať.

nikasmile
21. aug 2023

Pridaj sa tu na MK do skupiny, tam ti baby poradia a odpovedia na tvoje otázky.

msnesquik
22. aug 2023

Ja som kedysi uvazovala, ale po tom, co som si nacitala nieco o breast implant illness by som ich nechcela ani zadarmo

martinka13
22. aug 2023

Keď je zakrok spravený s citom a pasuje veľkosťou k celkovej postave, je to pekné. Keby som nemala odpor k tomu, že budem mať v tele cudzi predmet, dala by som si ich aj ja.....

shelby88
16. dec 2023

Toto je jediný zákrok ktorý mi nevadí ak je to decentne a ak to má pomôcť k zvýšeniu sebavedomia