Ako sa zmieriť s vekom?

14. aug 2023

Ahojte, baby ako prijať svoj vek to že roky pribudaju . Už sa zamýšľam nad nejakými úpravami napríklad kyselinu pichnúť atd. Jedna známa mi minule povedala , že som už “stará” bolo to od nej také splechnutie do tvare ako by mi chcela ublížiť a odvtedy sa len obzerám v zrkadle ci už som fakt na zahodenie 🤦🏾‍♀️ . Od rodiny tiez počúvam, že uz budem mať TOĽKO rokov akoby som uz oslavovala 60tku🤦🏾‍♀️

lily14
14. aug 2023

Len to prijať a ak chcesbtak pomôž aj plastickou ale niekomu to ešte poškodí a mimochodom koľko máš rokov? 25😂😂

dskjhfdlkdjhl
14. aug 2023

Kolko mas rokov? Ja mam 52 a taketo pohrebne reci/myslienky som este nemala. Jasne, ze uz mam vrasky, ale nie je to take hrozne. Treba sa o seba starat, teraz nemam na mysli plasticke operacie, ale napr. pohyb, stravu a samozrejme treba aj ducha rozvijat. A hlavne, najdi si nieco, co Ta bude bavit a nebudes mysliet na hluposti. Ovela horsi su nudni ludia, ktori nemaju ziadne zaujmy, ako ti, ktori maju par vrasok.

bolarazjedna
14. aug 2023

Vieš čo... Ja som bola po svadbe smutná z toho, keď som videla, že naše dokonale zlaté prstene zrazu nie sú dokonalé, ale keďže ich človek nosí, tak na nich pribúdajú malé škrabance, časom strácajú aj ten dokonalý lesk.... A potom som prišla na to, že to len odzrkadľuje, že už máme niečo spoločné odžité, že v tých škrabancoch sú predsa roky plné spoločných zazitkov, radostí, starostí...
Takisto je to s vráskami. Vo vraskach skrývajú všetky tvoje zážitky, smiech, smútok.... Ber to ako pridanú hodnotu človeka ☺️
A koniec - koncom, nie každý má to šťastie, že stihne na tomto svete vráskavieť...

0silvia0
14. aug 2023

No normalne, vsetci starneme. Bolo by trocha blbe keby si v 60ke vyzerala ako 20rocna.
Je to prirodzeny proces, dnes sa da s xichtom robit vselico, ale za mna je prirodzenost fajn. Lepsie ako byt zakonzervovana v neurcitom veku s neurcitym vyrazom tvare hoci bez vrasok.
Niekto ma vrasky aj tak uz v tridsiatke okolo oci, cize vraska sem, vraska tam, nie je to dolezite. Dolezita je charizma a osobnost cloveka.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
14. aug 2023

Nikto nemladne. Aj “krasavice” s napichaný zobákom vyzehlenym čelom a umelými mihalnicami starnú a často vyzerajú až zúfalo
Stačí sa pozrieť okolo seba a nájdeš ženy ktoré majú aj vrásky aj sem tam sedinu a sj tak vyzerajú skvele
Lebo krása ide zvnútra. Ak budeš sama seba považovať zaskaredu tak ti nepomôže ani liter botoxu

dadis
14. aug 2023

Vek je vek. Spravodlivy ku kazdemu 🙂 Rata sa kazdemu rovnako. Co nie je "spravodlive" a co vies "ojebabrat" je tvoje vnutorne prezivanie. To nemusi byt zavisle na pocitani a aj s vraskami na tvari si vies uzit napriklad super koncert, zabavit sa s priatelmi, ist na perfektny vylet. V nicom tomto ti vek nebrani. Ja mam 42 a vcera som sa vratila z grapeu, teraz rano idem do lesa "vyskusat" nove tenisky..je jedno, ci mam 32 alebo 52, tieto veci, kym som zdrava mozem robit, ak mam na ne chut. Vrasky mam, ziadny botox ani kyseliny som si nedavala a ani neplanujem dat. Asi by som vyzerala mladsie..otazkou ostava, co b som s tymto faktom robila inak..ci by to bol taky game changer v mojom zivote..ja si myslim, ze nebol, len by som bola o par stovak lahsia..a nemohla by som na ten festival a ani tie drahe tenisky si objednat 😀

daniela2202
14. aug 2023

???? Roky sú prirodzená súčasť života.... ži naplno a pozitívne a na kyselinu sa vynašli 👉

mon29
14. aug 2023

Možnosť zostarnúť je dar

simsalabim
14. aug 2023

Radsej starnut dostojne, ako sa hrat na mladu ako Madonna.. Ja mam 53 a z veku sa tesim.... viacerym mojim rovesnikom nebolo dopriate sa tohto veku dozit.

vanilkovazmrzka
14. aug 2023

Prestan sa fixovat na svoj vzhlad.

oli18
14. aug 2023

Keby som sa mala zamyslat nad svojim vekom, uz tu nie som. 🙉 Autorka, pockaj do 70tky, potom si budes vycitat, aka si bola hlupa, ked si sa trapila v 40, 50ke, ze si stara 🤣

iwesska
14. aug 2023

Akoze myslis,ze ked budes napichana kadecim,tak budes mladsia?😂 Ja som raz citala taku mudrost od jedneho Dr. - Po 40-tke uz zijeme vsetci na dlh.

90909
14. aug 2023

Vieš čo. Ja ti rozumiem. Stalo sa mi niečo podobné a na to, aby sa človek dopracoval k zmýšľaniu, aké majú baby vyššie, to bude chcieť započať určitý proces, spracovať to, čo sa v tebe deje. pretože to uvedomenie si starnutia u mňa tiež nastalo vonkajším zásahom, nie niečím, k čomu by som sa sama dopracovala. Lebo teda neviem, či to zdieľame rovnako, ale u mňa nastal stav, kedy som zistila, že nebojujem nejak sama so sebou a s mojimi vráskami a starnutím, ale že mi bolo z vonku naznačené, že bojujem s mladšou generáciou a ktorej som si dlho nemyslela, ze by mala este vobec zaujímať. A tak sa snazím nájsť opäť stabilitu vo svojom zivote a znova sa dopracovať do stavu, aký baby hore spomínajú. Ale je to proces. Ja osobne napríklad nachádzam útechu nie v riešení svojho vzhľadu(aj ked som sa začala viac starať, ale cisto iba údrzba, ziadne zákroky) ale v konickoch, v niecom co by mi som mohla na sebe zveladovať, ale dalo by mi to uplne inú hodnotu, ako len nejaká odstranená vráska na cele. Posobi to na mna oslobodzujuco.

sono2
14. aug 2023

Tak, podľa veku, podľa peňaženky😄😄 hlavne to.
Len botox a kyselina cca 500 minimálne, pery troška vyplniť ryhy tým upraviť ďalších minimálne 200
Viečka ti pomôžu 900 ale vidno to a fakt omladi
Na botox treba chodiť pravidelne a aj kyselina vyprcha, ináč to nemá zmysel ani začínať

oliolijanka
14. aug 2023

Ja som minule musela stravit asi pät hodin v kuse s napichanou styridsiatnickou a chcelo sa mi z toho zomriet.
Ked rozpravala, pohybovali sa jej iba oci🙈 Bolo to pre mna strasne vysilujuce, rozoznavat emocie v jej prejave.
Uz sa s nou veru rozpravat a pozerat na jej krasnu, mladu, napätu, bezvraskovu plet nechcem.
Naopak, zabavila som sa uzasne s mojou 89 rocnou kamoskou. Citila som sa pri jej dobre, vela sme sa nasmiali, aj poradila, podporila. Ze ma 89 by som netusila, sama sa pochvalila. Vravela, ze neverila, ze sa dozije tak krasneho veku.
Ci je clovek stary, alebo mlady a ci ho ludia povazuju alebo nie za prijemneho, nezavisi od veku.
Sama si vek nenapisala🤷‍♀️

0silvia0
14. aug 2023

@oliolijanka ja som tiez mala minule pokec s upravenou babou v buse, cca v mojom veku. Zistila som, ze sa neda odtrhnut zrak od tej umelej mimiky, a zistila som, ze ziadny extra omladzujuci efekt to aj tak nema. Aj tak vyzerala na, svoj vek.

maxalla
14. aug 2023

Priklanam sa k nazoru, ze cim viac umeliny, tym zufalejsie to v starobe vyzera... Skratka sa treba zmierit s tym, ze starne kazdy a mlade roky netrvaju vecne. Tym, ze to tak riesis, davas okolou vodu na mlyn.

simsalabim
14. aug 2023

@oliolijanka
@0silvia0 dievcata, ja tiez nedavno v Lidli v dlhom rade pri pokladni… predomnou super napichana maminka s asi 8r dievcatkom. Nemohla som sa prestat pozerat na tu tvar a nie preto, ze by to bolo pekne. Bola som skor zdesena 🤔

sono2
14. aug 2023

Da sa upravovať aj veľmi decentne. A hlavne dobrý doktor ti ani neurobí zákrok aby si vyzerala zničene.
Je to jeho vizitka. Treba čítať referencie a nedať sa stiahnuť ;; dobrou cenou;;
To sú väčšinou tie zbabrane tváre.

tanyan
14. aug 2023

"Stará" kvôli vráskam, šedinám, reakciám, myšlienkam, štýlu obliekania... ?
Je úplne jedno koľko máš napríklad vrások, podstatné je koľko máš radosti zo života v srdci. Vnútorná energia omladí oveľa lepšie ako akákoľvek externá pomoc. Väčšine pomôže šport - stačí obyčajný beh alebo bike. Podporí to správne držanie tela a vylepší celkové vyžarovanie.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sono2
14. aug 2023

@zuzanockamt to ti nebude robiť plastik ale očný Dr
Pozri si rozdiel, aby si nebola za pár rokov späť

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
14. aug 2023

@sono2 Asi ano, na tych dobre vyzerajucich sa asi clovek nepozastavuje. Ale stale je tu otazka, ze co sa zmeni v mojom zivote tym, ze by som vyzerala mladsie.

trinityf
14. aug 2023

Prosim ta, ale to je problem tvojej znamej, ze ta vidi ako staru. Nie je to tvoj problem. Toto ak pochopis, tak si vyhrala. Proste prestan riesit co si o tebe myslia ostatni. Ty to nevies zmenit a je to ich problem. Nie tvoj. Tvoja znama si takto "lieci" svoje traumy z detstva?

90909
14. aug 2023

@dadis u teba absolutne nic. Ty mas to spravne harmonicke nastavenie, ktorého sa drž a nikdy nedovol, aby ti ho niekto narusil. Ja som to dovolila, az prilis som si pustila pod kozu veci, ktoré možno až taký význam ani nemali, ale vzali mi veľmi veľa z toho, ako vnímas veci ty, a teraz to musim pracne zliepať naspäť.

andrejka1974
14. aug 2023

Mne minule tiež povedali však si stará a ja mu na to vieš kedy budem už stará keď mi vnúčatá u najmladšej dcéry povedia babka a to najmladšia má teraz 11 rokov a ja mám 49 čiže mám ešte aspoň 15 rokov aby som už bola stará

sono2
14. aug 2023

@zuzanockamt tak to máš veľmi dobrú cenu.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz