Ahojte už veľmi dlhu dobu chcem ísť na Otoplastiku lem mám strach ako to zvládnem prosím vás napíšte mi kto natom bol ako to prebieha aká je tá bolesť a či sa dá vydržať na obyčajných liekoch ďakujem moc mi to pomôže
@ukgirls och to si zápcham nos keď mi to budú robiť mám strach že stym obvazom nebudem vedieť fungovať jesť keď bude okolo brady a tak na tesno a po akom dlhom čase pôjdem na kontrolu mi ho dajú dole?
@ukgirls ty si natom bola tiež?
ved obvaz nejde okolo brady ale okolo usi -ako celenka ... hej bola som ale nepamatam ako dlho som mala obvaz ... dcera bola tiez alwe v celkovek a ta chodila na previazanie kazdy den cca tyzden ... ale ja som neprevazovala mala som ho tyzden alebo 2 v kuse
@ukgirls juj 2 týž je veľmi dlho a tam kde chcem ísť obviazuju aj okolo brady aby lepšie držalo videla som fotky žien čo majú na stránke
@ukgirls to by bolo asi super chodiť každý deň aby sa mi to neprilepilo ten obez k ušiam a bolest k čomu by ste to prirovnala
ako sa ti moze prilepit obvaz k usiam? ved mas pod tym vatove tampony .. a neviem prirovnat .. je to uz skoro 15 rokov co som mala ja ...
@noemikatka ale vobec to nieje žiadna hroza a ziadne opálené maso som urcite necítila .. .. usi som mala zaviazané 2dni obvazom od doktorky na klinike a potom som si ich dva tyzdne sama doma prevazovala ona mi presne ukazala ako a nato som si davala ciernu čelenku takze to vobec nebolo poznat .. najväčšia bolest je jedine Ta prva noc … inak ani vpichy pri unrtvovani - nic katastrofálne … podla mna Ta noc prva lebo som nevedela ako si mam ľahnúť lebo na usi som nemohla a nechcela ..ale inak na druhy den uz dobre a neľutujem tento zakrok ..škoda ze som nesla skor ..
Zákrok sám o sebe nebolel, dajú ti umrtvovaciu injekciu a lieky. Ja som sa celý čas rozprávala s doktorkou. Obväz som mala cez celú hlavu týždeň, potom kontrola a vybratie veľkých stichov. Neľutujem zákrok, aj keď som sa min. 2 roky budila na bolesť, keď som si ľahla na uši.
ja som po necelom týždni isla na prevez a uz mi ich neobviazal
@timmea_90 juj toho sa bojím tiež že nebudem vedieť spávať na boku inak ja spať ani neviem 😢
@timmea_90
@katkaseiner
@patricia2511 a inak baby ako ste riešili PN v práci neviem si predstaviť behať po vonku z bandážou na hlave a nie ste čakať v čakárni u obvodnej
@noemikatka nemala som pn, v den operacie som mala dovolenku a ostatne som robila z domu - nezapinala som kameru, ospravedlnila som sa. Cca max 3 dni som teda robila s čelenkou z obvazu na hlave, potom bol vikend a dal mi to dole
@katkaseiner neviem ako to ja urobím nechcem z obviazanou hlavou čakať v čakárni 😢😢😢
@noemikatka na čo by si čakala u obvodnej?
@alzbeta311 na PN
Ja som si na ten týždeň dala dovolenku, mala som jej dosť a nemusela som riešiť žiadnu prácu. Týždeň som si oddýchla aj doma na záhrade a potom som išla normálne do práce.
samozrejme ze sa da..najhorsie je umrtvovacia injekcia-stine dost ..ale potom uz necitis nic.. len pach ked palia/rezu kozu ..ako ked prasa opaluju 😀 ... musi to byt napevno previazane co je tiez neprijemne,ale nic co sa neda zvladnut ..