Planujem ist opatovne na jeden esteticky zakrok. Druhy krat, raz som uz bola, mala som velku dilemu pretoze som mala na vyber dve kliniky ktore su v meste v ktorom byvam. Jedna je strasne vychvalovana, jedna z najlepsich, aj najdrahsich jasne ze. A potom druha ktora je menej znama, lacnejsia, recenzie su uplne rozne, su aj vyborne no je aj zopar fakt prisernych. Prvy krat som sa rozhodla pre tu prvu, ze teda do toho investujem kludne aj viac, len nech to vyjde tak ako ma. Vsetko dopadlo bez komplikacii, no vysledok mi teda absolutne neprisiel dostatocny. Preto chcem zakrok zopakovat, no neviem ci mam opat za to vydat tolko penazi a mozno uvidim opat minimalny vysledok alebo risknut tu druhu kliniku, ktora nema uplne najlepsie recenzie a kde pracuju s inou znackou. Ako by ste sa rozhodli?
Napis viac, co to bolo, co si si dávala robiť a znacku
Ja som tiez absolvovala jeden zakrok v mladosti a idem zas - plastika. Tentokrat si vyberam nie podla kliniky ale konkretneho chirurga. 🙂 cize osobu, nie kliniku vyberan.
Skúsila by som nájsť tretiu možnosť. Tam, kde som nebola s výsledkom spokojná, by som už nešla. Ale dosť dávam aj na recenzie, takže ak sú zlé, nešla by som.
Ja som sla pred 8 rokmi podla recenzii a hroza. Recenzie napisane fejkovo same 5+,ale vysledky hroza. Aj kolegyne ta ista skusenost. Recenzie si pise kazdy sam,lebo vedia ze ludia ovce to zoberu ako fakt a realne skusenosti. Popytaj sa ludi,len povedane a videne vysledky su iste. Napise si kazdy sam co chce mat na stranke. Ze vraj na jednej klinike dokonca davaju 50% zlavu za 5* recenziu. Katasrofa dnes virtualny svet
išla by som na druhú kliniku - ale najskôr na konzultáciu... že ako to vidia oni a či dosiahneme ten výsledok aký si prajem...
nebola si reklamovať zákrok v prvej klinike? aspoň by som im povedala že som od toho očakávala lepší výsledok...