Abdominoplastika - plastika brucha

tuttifrutty
13. máj 2012

Za dva týždne idem na plastiku brucha, mam z toho strach ale veľmi sa teším ak máte niekto skúsenosť s touto operáciou sem s ňou 😉

tenzy1
15. máj 2012

Zdravim tuttifrutty.. aj ja nad tym rozmyslam.. pre, ktoru kliniku si sa rozhodla?

graceful9
15. máj 2012

@tuttifrutty ahoj, ja sa chcem opýtať na cenu 🙂

tuttifrutty
autor
17. jún 2012

Ahojte už to mám za sebou 🙂 som veľmi spokojná operoval ma doktor Paliatka. Tu má ambulanciu www.frais.sk
operovali ma minulý Štvrtok a už som fit, dokonaca v nemocnici som bola len jeden deň

tuttifrutty
autor
17. jún 2012

@graceful9 stojí to 1700e aj s anestezou http://files.frais.sk/cenik_plastika.pdf
🙂

zena1
21. jún 2012

Ako si mohla byt v nemocnici len jeden den na abdomino? Ja som mala termin na klinike vo Zvolene,potom som ho musela zrusit a mam termin v MFN na 2.7. Zdrav.sestra ma vcera informovala ze min 3 dni musim pocitat v nemocnici :o( Si po zakroku moc napuchnuta? 🙂 Dakujem za info

mars83
6. okt 2012

Ahoj tuttifrutty, chcem sa spytat ci si mala take brusko po porode alebo nie. Ja som pri druhom synovi mala obrovske brucho a vysledok sa neda ani komentovat ☹ Tiez by som to chcela riesit operaciou, no zvazujeme este jedno dieta, tak ak som sa dobre docitala, lekari radia ze je lepsie uz neotehotniet po zakroku...bolo by to asi potom zbytocne.. Je to bolestive? Tesim sa s tebou, ked si spokojna, je to urcite super pocit 🙂

rara1
30. mar 2016

Ahoj, taky som po deťoch a nie som spokojná so svojich bruchom. Zvažujem, či je lepšie ísť na liposukciu alebo rovno na plastiku brucha. 🙂 Jsem rada, že môžem čítať vaše skúsenosti aj s klinikami. Je to naozaj ťažké si vybrať. Je ich veľa. Plastika brucha je predsa len veľká operácia, tak by som chcela ísť niekam, kde mi to urobia dobre. Máte nejaké tipy? 🙂

lusinka1122
3. júl 2017

@tuttifrutty dobrý den ja som dnes bola u dr.Paliatku na konzultácii na plastiku brucha viem že je to u teba už davno ale bolo všetko vporiadku je to dobrý odborník lebo sa fakt bojím, že 4hod. operácia a mam pocit že on hlavne robí prsia až teraz som narafila na teba že on ti robil plastiku brucha inak teraz to mne vychádza 2780 eur.

tuttifrutty
autor
3. júl 2017

Ahoj no ako dobre mi to urobil spokojná som 🙂 ale mamina moja bola u doktora dzubiana na klinike Frais a ona to má ešte lepšie môžem povedať 🙂 robili jej to aj laserom a vyzerá to prirodzenejšie
Ja som teraz tehotná opäť takze sa mi to ponaťahovalo a keď porodim chcem ísť aj na zmenšenie pŕs aj na to brucho k tomu doktorovi dzubianovi 🙂

lusinka1122
3. júl 2017

no dakujem za skusenosť a mamina bola tiež na bruchu a kolko ju to asi vyšlo ak to nie je tajne, a presne som si našla aj toho dr. dzubiana ale pisali že je starý ale zase šikovný, si mi pomohla lebo som sa rozhodovala medzi nimi dakujem tak sa objednám aj k nemu a uvidim čo mi povie, dakujem ti za ochotu a držím palce nech ti všetko dobre dopadne

tuttifrutty
autor
4. júl 2017

Vieš čo cena bola okolo 2700€ už si nepamätám presne lebo zostavovali to na mieru všetko bolo zvlášť nacene položka po položke
A ten doktor neni starý má tak okolo 45 rokov 😁😁😁 tak daj potom vedieť ako si dopadla

12romi34
20. nov 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

to tolko stoji ta operacia? Fuuu..dost drahe. Ale zase ked to pomože tak prečo ie. Velmi to boli, že?

mareri
7. dec 2018

toto asi nejde na poistovnu, alebo ano? Asi to aj dost boli, že? Viem že som strašna, ale moj prah bolesti je tak strašně nizko, že si to nedokažem ani predstavit. Ako si ulavujete od bolesti?

lusinka1122
7. dec 2018

@mareri chod na diskusiu je tam priamo na stránke diskusia rozsiahla a to abmioplastika tam som bola aj ja a všetko je tam popisane, ja som bola pred rokom aj som sem pisala a už som vporiadku a nelutujem ale tá diskusia stoji za to ak chceš isť do toho, ja som bola nakoniec cez poisťovnu ak maš pruh tak to urobia.

mareri
9. dec 2018

super, ďakujem 🙂 trosku sa toho aj bojim. Velmi zle znašam bolest, takže prave toto je to, čoho sa velmi bojim

anulienkalenka
4. feb 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@mareri bola si už na tej operacii? AKo si znašala bolest? Ake to bolo a čo ti od bolesti pomohlo?

sonka1981
5. feb 2019
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

tiež prosím o info, či existuje nejake zazračne analgetikum, ktore ranu umrtvi a nie je ju skoro vobec citit? Je vobec niečo take? MOže sa to riešit na vlastnu zodpovednost, alebo sa to musi konzultovat s lekarom?

anulienkalenka
18. feb 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@sonka1981 hladala som o nej nejake informacie a vačšinou ju použivaju po plastickej operacii prs a po cisarskom reze. Sama som ju neskušala

mareri
6. mar 2019

použiva sa po ,,každej,, operacii, ale aby si sa k nej dostala, potrebuješ recept od lekara a následne si ju objednaš v lekarni.Inak sa k nej nedostaneš

gab_riella
7. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

len otazka je, kolko sa za nu plati, lebo čo viem, tak si ju každy pacient hradi v plnej vyške

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mareri
2. júl 2019

čitala som že nie, ale ak ju chceš použit, porad sa so svojim lekarom

bobana297
11. sep 2020

@tuttifrutty laserom? Abdomino?

kaya12345
3. máj 2021

@tuttifrutty Ahoj chcem sa spýtať bola si v štatnej nemocnici alebo v súkromnej?A hradila ti to poisťovňa?