Dobrý deň chcem sa spýtať otec by chcel zubne implantáty, chcela by som vedieť ako to prebieha ak si ich niekto daval robit, bavime sa o trhani vlastných a nasadeni umelych na "šroby" najlepšie Piešťany a okolie.
Mame vybranu kliniku eurodent v Piešťanoch mate snimi taketo skúsenosti?
@simona99687 Ked ide o starsieho cloveka, vtedy je dobre zistit stav kosti u otca, ci nema osteoporozu / osteopeniu. Zubne kliniky toto neriesia, pre nich je dolezity iba biznis, kedze je to kopec penazi.
@simona99687 ja mam implantaty na klinike v piestanoch smilclinic uz pred 5r..som spoko robili mi cely vrch v uplnej narkoze ale platila som.velmi vela .za narkozu, zuby, dostavba kosti...
Manžel ma tri implantáty, robil mu ich dr Čech, bol spokojny, dokonca sa mu jeden neujal, tak v rámci reklamácie to poriesili, mal aj zápal, dostal atb, jeden stal 1000€.
@xtina1711 ahoj , môžeš mi prosím ( kľudne do IP ) napísať podrobnejšie, o akú sumu sa jednalo a *celý vrch" znamená že v hornej čeľustí nemáš žiadne svoje zuby a máš to riešené implantátmi a mostikmi, alebo tym myslis, že ti opravovali a rekonštruovali horné zuby a aj nejaké implantáty robili.... ďakujem
Ano na doktora čecha som už od viacerých ludi čítala že je na toto výborný opýtam sa asi tam nakoniec.
@majkabambulik čo ja viem ci 50 ročný človek sa už považuje za tak starého.... Ja považujem za taký typ moju babku ktorá ma 75 🙂
@simona99687 to nie, stary urcite z pohladu dnesneho zivota nie je, no zial osteopenia postihuje aj mladsich muzov, u zien je to trochu ine, pokial este nie su v menopauze, no aj u nich je to dobre prezistit skor, nez sa idu robit zakroky do kosti, co je samo o sebe dost agresivny zasah.
@majkabambulik to určite nie je pravda, že zubné kliniky neriešia stav kosti, to je prvá vec ktorú pri implantátoch riešia. Ak je kosti málo, nedali by sa zaviesť.
@simona99687 ak treba doplnia kosť a potom zavedú implantáty. Len to bude o to drahšie. Kosť často chýba aj mladým ľuďom, neni to len o veku. Ak ide robiť celé zuboradie, vtedy sa robia také mostíky na implantátoch, napr. na 2 implantáty nasadia 3 alebo 4 korunky, takže vyjde to lacnejšie ako keď sa robí každý zvlášť. Alebo ešte kukni "all on 4"
@janka1011 to je ine ak je kosti malo-logicke, ak je kost krehka, lamava tak jej tam moze byt aj dostatok, toto zubne kliniky neriesia, to si musi pacient po vlastnej osi zistit
@simona99687 super by bolo ísť tam a opýtať sa.....
Jeden zub stojí aj 1500 eur. Urobia rontgen atd a môže sa ísť na to...