Ahojte, mam tu nejake maminy, ktorých dieta navstevuje tuto skolu? Chodime este zatial na 1tku ale ten prístup je.. Otrasne niečo. Chceme zmenit skolu, tak ak by ste tu niektora poznali /mate skusenost(druhy stupen). Dakujem!
@nikollettt dakujem 🙂, ja by som rada aj nejaky terajsi nazor ak by sa tu niekto nasiel. Momentalne na jednotke mame pani ucitelky dve, ktore robia detom naozaj problemy, nadavaju im, smeju sa z nich, pisu za vsetko poznamky, pan riaditel.. Skoda sa vyjadrovat ten tiez nie je normalny. Decka nuti chodiť smrkat nos na chodbu, celu hodinu otvorene okna (nekuri sa do toho, takze po chorobe zase choroba... 🤦🏻♀️).. Nechcem aby moje dieta chodilo do skoly so stiahnutym zaludkom a placom
Odporúčam sa skôr opýtať na FB, v skupine Piešťanské mamičky
@nikuskanikol ďakujem!
Môj malý chodí na holubyho teraz je druhák a neľutujem vôbec že som ho tam dala, za mňa super.
@rika8 chodila som na tuto skolu od prvej triedy po 6 a neskor ako animatorka som tam chodila..sice to uz je nejaky ten piatok ale za mna v tom case to bola lepsia skola ako napriklad 5na mojmirke kde som dochodía zs..