dobry den, prosim vas ake mate skusenosti s dr. gajdosom? chcela by som priatela objednat na spermiogram, plati sa unho, alebo to preplaca poistovna? mam aj od gynekologa papier, ze ziada o vysetrenie. prip. viete poradit niekoho iného dr., ktory robi spermiogram? dakujem
Helios robi prvy spermiogram zadarmo na uvodnej konzultacii
50 eur sa plati
@miskamicha my zatial nerozmyslame nad car. len chceme vediet ci je u priatela vsetko ok
Nepochopili sme sa. Do CARu si bezne chodia chlapi aj zeny skontrolovat svoju plodnost. CAR nesluzi len ako posledna moznost ked sa nedari otehu. Robia sa tam bezne vysetrenia aj prehliadky gynekologicke, a myslim ze sa tomu rozumeju viac co sa tyka apermiogramu. Plus vysetria tam halosperm - DNA spermii ci nie je poskodena.
my sme mali v care 1 spermiogram zadara, nakoľko má partner Union poisťovňu. A vyšiel mu o oveľa lepšie ako pár dní predtým u Gajdosa.
@miskamicha dakujem za vysvetlenie 🙂
@bambina1011 a vy ste boli v akom car? lebo co som pozerala tak je BA a Nitra tak najblizsie
@bambina1011 este sa chcem spytat, kolko sa u dr. gajdosa caka na vysledky (len tak orientacne naco sa mame pripravit)?
My sme v car cakali hodinu na vysledky, u urologa hned. Pozrie na sklicku pod mikroskopom ale nie je to take podrobne ako v car a môže sa to diametrálne odlišovať. Boli sme v Nitre. Spermiogramy tam robili v utorky. Iba ten sme tam riesili nic viac
@bambina1011 neviem kde ako ale napr.Helios ma 1.spermiogram zadarmo 😊
My chodíme do ba
Výsledky u Gajdosa sú pri najbližšej návšteve kedy partnera objedna
@miskamicha je to možné..nevylučujem to
@bambina1011 ahoj, prosim ta ako ste boli s Gajdošom spokojní ? teraz som tam objednala MM
@kundiboo ak si chcete dat robit spermiogram objednajte sa do car. On to pozrie len na sklicku a to ti o morfologii a inych parametroch, okrem poctu (odhadom) a to ze sa hybu (ale kolko ako to uz nevycisli). V car mas pc spracovany spermiogram a bol hodnovernejsi aj pre nasledne riesenie.
@kundiboo ahoj, manželovi robil iba 2 spermiogramy, ktoré vyšli podstatne horšie ako v car, do ktorého ho gajdoš odporučil. Ziadne iné vyšetrenia mu nerobil.
Skoda ze pises anonymne. Platí sa ale uz nepamätám kolko. Všeobecne je lepsie dat urobit spermiogram v centre as. reprodukcie, je hodnotený pocitacovo a podrobnejsie ako na sklicku pod mikroskopom. Stalo nas to v car okolo 30-40 eur