Ahojte, som objednaná na trhanie všetkých 4 zubov múdrosti na klinike Smileclinic v Piešťanoch. Horné osmičky sú čiastočne prerezané, tam by to nemalo byť také komplikované, ale spodné osmičky mám neprerezané, takže tam to bude komplikovanejšie.
Vo všeobecnosti mám s touto klinikou veľmi dobré skúsenosti, všetko čo mi tam zatiaľ robili bolo bezbolestné ( endodoncia, klasické opravovanie kazov atď.), no teraz sa strašne bojím, doslova mám stiahnutý žalúdok už odkedy som sa tam objednala. Bojím sa, že aj napriek lokálnej anestéze ma bude zákrok bolieť a ja mám strašne nízky prah bolesti, čo sa zubov týka, vždy pýtam to najsilnejšie umŕtvenie :D Aj som rozmýšľala nad celkovou anestézou, ale cena vyjde toľko ako všetky 4 zuby dokopy :D Nemáte náhodou niekto skúsenosti s týmto zákrokom v Smileclinic v Piešťanoch ? Ďakujem, prajem pekný deň.
Dobry den, prehodnotila som to, a dala som si spravit nakoniec iba jednu stranu. Zakrok bol rychly a viac-menej bezbolestny, za 3 minuty bolo potom, doktor mi ani nic nesil, ani som neopuchla. Uz je tomu skoro tyzden no stale mam bolesti, a navyse mimoriadne neprijemnu skusenost so Smile Clinic v Piestanoch-prisla som po 3 dnoch kvoli stupnujucim sa bolestiam na cistenie spodnej osmicky, a doktor to vsetko vykonaval bez anestezy, so slovami ked som ho prosila o injekciu-na tom Vam nemam co umrtvit. Bola to taka bolest, ze som myslela, ze vyskocim z toho kresla, zvyjala som sa tam v kresle od bolesti. Uz sa len modlim, aby mi to nebolo treba opat cistit a rozkrvacat-v tom pripade urcite vyhladam inu kliniku, rovnako ako pri extrakcii dalsich dvoch osmiciek, pretoze myslim ze opat by som “vyfasovala” tohto doktora. Myslim, ze naozaj v dnesnej dobe a na takej prestiznej klinike je nieco taketo velke no-go.
Drzim Vam palce a dufam, ze dopadnete lepsie ako ja, lebo ja som uz tyzden na tekutej strave, a len sa modlim nech sa to uz zacne hojit :(
@ness222 dobrý deň nemám skúsenosť ale teda nechcem mudorvat tak to neberte v zlom. Podľa mňa to nie je až taký dobrý nápad trhať všetky 4naraz. Neviem si dosť dobré predstaviť tú rekonvalescenciu po zákroku, sak to sa vôbec nenajete a bude to bolieť 4nasobne. Mňa to čaká v septembri prvý a po troch týždňoch druhý. Vrchné tie mám preprezane, zatiaľ aj zdravé takže je lepšia manipulácia s nimi aj počas trhania aspon sa nebudú drolit a nebude ich treba vysekavat. Spodný sa zatiaľ iba jeden derie ale to ma čas. Natieram a masírujem s Mundisal gélom keď bolia. Naozaj si to neviem predstaviť ale budem rada ak by ste mi potom napísala ze ako ste na tom. Lebo ja mam teda už teraz bobky, ja radšej na gyndu ako k zubarovi 😊🤣 a to teda mam dosť vysoký prah bolesti. Ďakujem