Skúsenosti s MUDr. Bírovou v Piešťanoch - fixný strojček

22. apr 2021

Chcela by som vás poprosiť o info o pani doktorke a vašich skúsenostiach s jej liečbou fixným strojčekom u detičiek. Prebehlo všetko v poriadku? Boli ste spokojné? Ďakujem

tinkerbell
3. máj 2021

Berie aj nových pacientov?

adulak
17. okt 2021

Otrasná, uz by som tam nešla 🤔🙈🙈🙈

misenavan
5. sep 2024

Dobrý deň. Chodí niekto k tejto pani zubárke s dieťaťom na fixný strojček?

adulak
6. sep 2024

@misenavan na vašom mieste si to rozmyslím a pohľadám iného. Nie som jediná, čo má s ňou zlú skúsenosť. Má otrasný prístup k deťom.

autor
6. sep 2024

@misenavan my sme tam chvíľu chodili. Už vtedy oznamovala, že končí. Tak sme si našli iného lekára v TN. Odvtedy ubehlo už ,,pár rokov,, syn už má aj fixný strojček daný dolu a zúbky rovné. Očividne ale pani doktorka stále ordinuje 🤔 neľutujem že sme od nej odišli,skôr sa čudujem prečo sme to neurobili skôr. Chodili sme tam ako na klavír každé 3 týždne a stále nalepenie odkladala. V TN nalepili okamžite a kontrola cca. každé 3 mesiace. Asi tak

misenavan
5. okt 2024

Ďakujem za odpoveď. Manžel tam nakoniec so synom išiel, pani doktorka sa mu zdala veľmi milá, tak neviem, možno s liečbou by to bolo už o inom. Chceli sme samozrejme TN a okolie , ale tu ma každý odbil , že mám skúsiť zavolať za 2 roky, že tetaz sa veľmi dlho čaká na strojček. Teda okrem zubárky Dvoranovej. Tam som nevolala. Každý ma od onej odhováral. Vy prosím chodíte ku komu do TN? A teda syn aj tak strojček nakoniec zatiaľ nemá, pretože nemá stále stoličky a nemá mu to o čo upevniť. Aspon tak povedala manželovi.

autor
6. okt 2024

@misenavan my chodíme k dr.Dvoranovej. Nemôžem na ňu povedať jedno zlé slovo. Už som tam medzitým bola aj na konzultáciu s druhým dieťaťom a taktiež bude chodiť k nej.