Ahojte,
Zijeme v Liptovskom Mikulasi. V lete by sme sa chceli prestahovat do Piestan, prip.okolia (kludne Nove mesto nad Vahom, Trencin alebo Trnava).
Natrafila som na projekt Beethovenova alej. Byvate tam uz niekto? Vyzera to nadherne. Ake su pre a proti byvania na Cervenej vezi?
Dakujem za kazdy prispevok
@melanta Piestany, mam tam aj par znamych. Priatel bude robit na dialku takze je nam to jedno.
Benefit byvania na Cervenej vezi je podla mna iba vyhlad😁teda ja osobne by som na druhej strane mosta nebyvala tie zapchy kazdodenne su neskutocne kor odkedy opravuju most v Hlohovci, ale ak budete robit z domu a po meste budete chodit ako typicki piestanci na bicykli tak to je pre vas asi bezpredmetne😊
Zdravím ,podľa mňa je to pekná lokalita ,výhlad na slnavu a príroda okolo,na skok do mesta,celkovo prepracovaný projekt a vizia ,avšak tento projekt bol dlho propagovaný ako dostupný bežným miestnym ľudom ,čo však pri cenách 400tis a vyššie nie je pravda .ďalšia vec je samotná realizácia ci to príde naozaj do toho vizuálu ..domy tam už mali dávno stat a zatiaľ sú tam akurát zrejme siete a prístupová cesta a dátumy sa len posúvajú .ani miestnym sa tento projekt nepozdáva nakoľko sa ubralo kus prírody a verejného priestoru ,turisticky chodník,cyklotrasa ,polia a pod..
V okoli Slnavy až po Drahovce ma vzniknúť tiež nová štvrť s rodinnými domami ,neviem presne názov projektu ..a v podstate v každej dedinke pri PN je nejaká nová výstavba je však dôležité čo hľadáte prírodu/mesto/dostupnosť/vybavenosť
Osobne ak by bol mne cenovo dostupný projekt na červenej veži išla by som do toho 🙂 držím palce s výberom
To je pomerne široký okruh, od TT po TN. Radila by som zúžiť lokalitu podľa dôvodov, ktoré vás vedú k sťahovaniu.