Priestor pre 100 ľudí na svadbu v Piešťanoch

simona99687
25. aug 2022

Nemate nejaky tip na priestor na svadbu v Piešťanoch? Popripade kulturne domy v okoli Piešťan? Pre cca 100 ludi?

minilla
25. aug 2022

Ahoj, my sme mali svadbu v roku 2018 v Hoteli Park (za Domom umenia) a boli sme nadmieru spokojni. Jedlo vyborne, obsluha tiez. Obrad bol v zahrade. Treba si len overit, ci by to kapacitne sala zvladla.

minilla
25. aug 2022

Pripadne este Hotelova akademia, kapacitne urcite vacsia.

simona99687
autor
26. aug 2022

@minilla no hotelku som strašne chcela nakoľko je krásna a veľká lenže komunikácia s nimi je taka že..... Mam 7 mesiacov do svadby a uz 3 mesiace snimi riešim salu, napíšem 3 emaily vobec mi sa mi neozvu a tak takže už radšej hľadám aj ine možnosti lebo spoliehat sa na jedno sa neoplatí

minilla
26. aug 2022

To ma mrzí, že z ich strany je to takto neprofesionálne. Dobre robíš, že hľadáš aj niečo iné. Držím palce, aby si našla to pravé.

mamina321
27. aug 2022

@minilla prosím ta a v akom mesiaci ste mali svadbu, teda obrad vonku? Nebolo moc teplo, stoličiek majú dosť pre vonkajšiu svadbu? A výzdobu, spravil, ozdoby vonku robia oni alebo vy sami ste si určili? Pripadne foto toho ako to vyzerá vonku v ich záhrade náhodou nemáš?

minilla
27. aug 2022

@mamina321 Ahoj, mali sme to 23. juna. Vysla nam prave sobota, kedy sa rapidne ochladilo (19 stupnov bolo). 1-2 tyzdne pred svadbou, ale boli velke horucavy (cez 30 stup. pamatam si to, lebo som sa velmi bala ze sa mi na svadbe bude roztapat make-up, ak bude aj pocas nasej soboty tak teplo). Vyzdobu sme mali externe od Kvetinarstva Katka v Priori na poschodi (max. spokojnost). Ale myslim, ze vie aj hotel zabezpecit vyzdobu, ak by ste chceli. My sme mali mensiu svadbu (40 hosti) takze so stolickami nebol problem. Fotky ti poslem zajtra do ss, ked budem pri kompe.

mamina321
27. aug 2022

@minilla dakujem pekne za super recenziu na svadobný obrad. A čo sa týka tých hostí, tak vlastne všetkých 40 ľudí mohlo sedieť? A do tej ich záhrady mohli prísť ľudia aj mimo hostiny, čo by prišli len zagratulovať na sobáš? Či je to tam nejako ohradené? Dakujem vopred za fotky, ide mi o prostredie, ako to tam vyzerá, tie stoličky, altanok a tak celkový vzhľad na sobáš.

minilla
27. aug 2022

@mamina321 Tusim nesedeli vsetci, ale obrad bol kratky cca 30 min, takze to nebol problem. Ano, zahrada je verejne pristupna, je to tam tak len provizorne oddelene stromami (nachadza sa to vonku dole nalavo od schodiska terasy). Tiez sme mali ludi pocas obradu mimo hostiny.