Nemate nejaky tip na priestor na svadbu v Piešťanoch? Popripade kulturne domy v okoli Piešťan? Pre cca 100 ludi?
Pripadne este Hotelova akademia, kapacitne urcite vacsia.
@minilla no hotelku som strašne chcela nakoľko je krásna a veľká lenže komunikácia s nimi je taka že..... Mam 7 mesiacov do svadby a uz 3 mesiace snimi riešim salu, napíšem 3 emaily vobec mi sa mi neozvu a tak takže už radšej hľadám aj ine možnosti lebo spoliehat sa na jedno sa neoplatí
To ma mrzí, že z ich strany je to takto neprofesionálne. Dobre robíš, že hľadáš aj niečo iné. Držím palce, aby si našla to pravé.
@mamina321 Ahoj, mali sme to 23. juna. Vysla nam prave sobota, kedy sa rapidne ochladilo (19 stupnov bolo). 1-2 tyzdne pred svadbou, ale boli velke horucavy (cez 30 stup. pamatam si to, lebo som sa velmi bala ze sa mi na svadbe bude roztapat make-up, ak bude aj pocas nasej soboty tak teplo). Vyzdobu sme mali externe od Kvetinarstva Katka v Priori na poschodi (max. spokojnost). Ale myslim, ze vie aj hotel zabezpecit vyzdobu, ak by ste chceli. My sme mali mensiu svadbu (40 hosti) takze so stolickami nebol problem. Fotky ti poslem zajtra do ss, ked budem pri kompe.
@minilla dakujem pekne za super recenziu na svadobný obrad. A čo sa týka tých hostí, tak vlastne všetkých 40 ľudí mohlo sedieť? A do tej ich záhrady mohli prísť ľudia aj mimo hostiny, čo by prišli len zagratulovať na sobáš? Či je to tam nejako ohradené? Dakujem vopred za fotky, ide mi o prostredie, ako to tam vyzerá, tie stoličky, altanok a tak celkový vzhľad na sobáš.
Ahoj, my sme mali svadbu v roku 2018 v Hoteli Park (za Domom umenia) a boli sme nadmieru spokojni. Jedlo vyborne, obsluha tiez. Obrad bol v zahrade. Treba si len overit, ci by to kapacitne sala zvladla.