Ahojte baby,Rodila ste niektorá v Piešťanoch 2019,2020 alebo v Nitre?Nejaké skúseností?Stále si neviem vybrať.🤔
@kaja200 takže nakoniec nie, pardon
https://www.pnky.sk/aktuality/piestansku-porodn...
Síce som rodila v Piešťanoch v roku 2017 a bola som viac menej spokojná, chcela som tam ísť aj teraz (termín mám o pár dní) no po informáciách ktoré som tam dostala tento tyzden na poradni som sa rozhodla že tam nepôjdem. Doktor mi povedal že ak mi víde pri príjme pozitív covid test alebo partnerovi, tak ma otočia a mám ísť do Trnavy. Jednoducho že oni pozitivne nerodia. Keďže si nikdy nemôžem byť istá či akurát vtedy nebudem pozitívna, človek predsa nikdy nevie a ešte aj partner nebudem niečo také riskovať. Ďalšia vec že vraj nemajú dostatok lekárov, porodnikov. Ale to už je info ktorú mám od sestričky ktorá tam pracuje na novorodeneckom. Prvého syna som porodila do hodiny od príjmu, takže to s tým testom a následným presúvaním do inej pôrodnice naozaj riskovať nebudem. Je to podľa mňa od nich ako od vedenia nemocnice, dosť zvláštne že nevedia zabezpečiť a odrodit aj pozitívnu ženu keď všade inde to ide.
To naozaj tam v prípade pozitívneho výsledku rodiacu ženu otočia a nechajú tak?
Ja som rodila november 2020 a bola som veľmi spokojná. Sestričky boli všetky super. So žiadnou som nemala problém. Až na jednu co ma stavala po cisárskom na nohy,bola trošku nepríjemná,ale potom si to uvedomila a už bola fajn 😅😅🤣 Vtedy ešte myslím že pozitívne zostávali v PN. Neviem prečo teraz prevažaju. 🤔🤷♀️
@silvia3009 bohuzial tu je vidno ako ludia prekrucaju fakty. V pn maju porodnikov dostatok. Hladali ale lekarov na detske, nie na porodnicu. Ale vsetko je zabezpecene. Ak by nebolo, porodnica by nemohla fungovat.
Za druhe, ak zena ktorej vyjde covid pri prijme uz je v takom stadiu, ze nemoze byt prelozena, normalne ju tam nechaju porodit.
Ak sa to este da, tak ju radsej prelozia do trnavy.
Ak ste rodili v pieštanoch tak viete, ze tam je len jedna porodna sala a vsetky izby su spojene s tou jedalnou. Prave preto covid mamicka nemoze ostat na tomto oddeleni a musela by ist na covid oddelenie. Nie je v tom pripade lepsie, pokial by mamicka vysla pozitivna, aby isla rodit radsej tam, kde su na to priestory? Lebo v pn urcite nie.
Nemaju porodnicu na troch poschodiach, aby mohli vyseparovat cele poschodie pre covid mamicky. Okrem toho tam zatial mali len jednu taku.
Tiez tam poznam ludi, co tam pracuju a to velmi dobre a to co pisete nie je pravda.
@kaja200 pôrodnica v Piešťanoch sa nemala rušit?