Pôrodnica Piešťany

18. okt 2024

Zdravím, aké mate skúsenosti s porodnicou Piešťany za posledny rok max 2 🙂 ďakujem

petronellla87
18. okt 2024

Ja som tam za posledné 2 roky rodila 2x😅 skúsenosti mám len dobré, neviem co konkrétne ta zaujíma 🙂

autor
18. okt 2024

@petronellla87 asi celkový priebeh, či si nemusela len ležať, ako často monitorovali bábätko, aki boli lekári sestričky 😁 rodila si prirodzene? Bez vyvolavacky? 🙂

petronellla87
18. okt 2024

Sestričky, lekárky aj PA boli super všetky s ktorými som prisla do styku🙂 rodila som prirodzene, bez vyvolavania obe. Pri prvom pôrode nebola ešte pôrodnica prerobená, vtedy bola jedna veľká sála oddelená takým paravánom, a za ním rodila ďalšia baba. Vtedy som skôr ležala alebo sa len tak prechádzala okolo tej kozy lebo tam nebolo veľa miesta. Teraz Pri druhom pôrode už bolo po prerabke a máš celú sálu pre seba aj so sprchou a WC, čiže to už som chodila zvesela 😅 ešte ma napadlo ze pri prvej som nemohla piť ani jest a Pri druhej už áno, tak to bola taka zmena ešte. No a bábätko monitorovali prvú stále, a druhu tuším už nie, sa mi zdá že keď mi robili naparku aj keď som tak pochodovala okolo izby tak som nebola na tom prístroji napojená. A pri oboch som mala aj epi, pri prvej bez problémov, ale pri druhej začali po podaní trocha klesať ozvy tak zavolali primarku, a ta mi pichla niečo na aby boli silnejšie kontrakcie a o 20 minút bola malá na svete😃 inak aj počas pôrodu všetko vysvetľujú, pýtajú sa či súhlasíš aby ti podali lieky, prepichli vodu, vyšetrili ta atď

autor
18. okt 2024

@petronellla87 tak to sa teším, za 2 týždne mam termín a som rozhodnutá pre Piešťany, prvé som rodila v TN a to bola čistá katastrofa... Dnes má moja gyn ale zneistila že do PN by nešla keby náhodou nastanú komplikácie že je to mala pôrodnica atď...

petronellla87
18. okt 2024

No áno teraz v máji keď som rodila tak sme boli na oddelení 4 😅 ale zase mne sa páčilo že to je malička pôrodnica. A áno je pravda ze keď sú komplikácie s babatkami tak ich prevazaju do Trnavy myslím. Ale ak máš bezproblémové tehotenstvo a všetko je ôk tak by som sa nebála 🙂

autor
18. okt 2024

@petronellla87 tiež mi nevadí ze to je malá pôrodnica, práve nato sa spolieham že to bude také akoby rodinnejsie 😁 a co som počula tak ze aj doktori moc neriskuju a keď sa im niečo nezdá račej spravia cisársky a nečakajú do poslednej chvíle