Ahojte, rozhodla som sa spýtať na hore uvedenú pôrodnicu. Mám ešte veľmi ďaleko pôrod ale zaujímajú ma skúsenosti s Piešťansku nemocnicu ( tie ktoré máte skúsenosti 🙂 a rodili ste 2023/24 Ide o to že som premýšľala či skúsiť Piešťany alebo inú pôrodnicu... Premýšľala som že by som rodila v Piešťanoch ale stretla som sa z tak nepríjemnú doktorku že škoda sa vyjadriť k tomu 😀... Tak ma zaujímajú vaše skúsenosti 🙃 Alebo v prípade nad akou pôrodnicu by ste mi odporučili sa zamyslieť... Každopádne ďakujem každej ktorá bude schopná sa podeliť o svoju skúsenosť aj radu a prajem ešte pekný deň ❤️
@yasminka66
Tiez som rodila v Piestanskej porodnici teraz v maji a ak by som mala dalsie babo urcite idem tam. Vsetky doktorky, sestricky aj na novorodeneckom uplne uzasne a napomocne. Priestory krasne zrekonstruovane, nove a ciste, nonstop mate k dispozicii obcerstvenie - jogurty, mlieko, musli, vlocky, ovocie… Je vidiet, ze primarke na oddeleni zalezi 🙂 Dokonca aj vsetko pre babatko tam mate k dispozicii netreba si brat ani plienky ani vlhcene obrusky ani nic len oblecenie na cestu domov 🙂 Za mna jednoznacne odporucam !
@yasminka66 ja som tam rodila v júni. Bola som veľmi spokojná. Doktorky, doktory a aj sestričky boli úplne super a vždy pomohli a poradili. Priestory sú pekné a zrekonštruované. Som rada, že som sa rozhodla pre túto nemocnicu. Neviem, ktorú doktorku myslíš, že nepríjemná. Ja som tam bola 7 dní a nenatrafila som na zlú doktorku. A za ten čas sa vystriedali asi všetky 🤣 možno nemala len svoj deň.
@yasminka66
Ahoj, rodila som v Piešťanoch teraz v apríli a teda môžem odporučiť všetkými 10 🙂 Je to tam útulné, čisté, zrekonštruované.Celkovo som sa tam cítila príjemne, je to menšie a prevláda rodinná atmosféra.Na personál nemôžem povedať krivé slovo, sestričky boli vždy usmiate a nápomocné aj v noci.Vystriedala som zopár zmien , dlhší pôrod a bola som vždy spokojná s prístupom.Hlavne jedna pôrodná asistentka mi utkvela v pamäti, veľmi milá, tuším Katarína, staršia pani, úplný anjel 😊 Plánujeme este ďalšie bábätko a opäť si určite zvolím Piešťany.