Poraďte dobrého gynekológa - Piešťany, Trnava, Nitra

zanna_
14. mar 2023

Dobrý deň, poraďte mi prosím dobrého gynekológa. Hľadám hlavne v Piešťanoch ale kľudne môže byť aj v Trnave alebo Nitre. Ďakujem pekne.

nika_val
14. mar 2023

@zanna_ za Nitru odporúčam dr. Karin Vondrákovú

lucinika
14. mar 2023

@zanna_ som z Trnavy a dochadzam do NR, konkrétne k MUDr. Brešťanskej. Som spokojná,bola som u nej aj počas tehotenstva, po ňom som mala trochu problémy. Všetko dôsledne vyšetrila, vysvetlila a hlavne pomohla 🙏

bebina23
14. mar 2023

@zanna_ Vondráková je v Nitre zďaleka najlepšia. Ale neviem, či berie nové pacientky. Mala som tú česť s viacerými v Nr bohužiaľ za posledné obdobie.

nika_val
14. mar 2023

@bebina23 suhlasim a dr. Vondrákova, dr. Breštanská a dr. Chládeková su top v Nitre oni sa navzajom aj zastupuju ked ma niektora dovolenku

bebina23
14. mar 2023

@nika_val U spominanych dvoch dr som bola presne počas zastupovania a tam by som už dobrovoľne nešla. Aj ked odbornocky možno sú.

janulka155
18. mar 2023

Mudr. Hlaváček - Nitra ja mám snim zatiaľ veľmi pozitívne skúsenosti pomohol mi dať dokopy moje problemi a pomohol aj k vytúženému bábätku ktoré po skoro dvoch rokoch vďaka nemu čakáme 😊

14jana07
20. mar 2023

@zanna_ za mna vyborna gynekologicka, MUDr. Jana Kovárová, poliklinika Vrbové,tel. 0337792451. Z PN to mas na 15 min