Ahojte žienky chcela by som sa popýtať na skúsenosti s piešťanskou pôrodnicou😊 Ďakujem krásne
@adka3321 a keď sa môžem prosím ťa opýtať Mala si aj nejak zajednanu izbu alebo zazmluvneného lekára? lebo tento prístup čo popisuješ je fakt v Super💖 to by človeka veľmi potešilo lebo všetko čo čítam recenzie tak sú asi tak spred troch rokov a Odtedy sa tam vraj veľa vecí po menilo... A niektoré Tie staršie recenzie sú moc lichotivé menu ale teda Ty si ma z touto veľmi potešila🥰
nemala som nic a nikoho zajednaneho. v poslednom case sa ta porodnica posunula naozaj na inu uroven. ja som tam rodila 4 roky dozadu a teda teraz vo februari a mozem porovnavat 😀 mne sa pacilo aj to, ze som si mohla vybrat, ci chcem jedlo s masom alebo vegetarianske (samozrejme to nie je 5* restauracia, ale najedla som sa, nebola som hladna a to ja vela veci nejem 😀)
@adka3321 Tak toto si ja ešte hovorím že človek to nejako tých pár dní vydrží A vlastne Po koľkých dňoch ťa pustili ak sa smiem opýtať
Rodila som v roku 2021, bola som spokojná..mala som zajednanu lekárku ale nakoniec sa aj tak k pôrodu nemohla dostaviť. Išla by som znova do PN a už by som si nikoho nezajednavala..veľa štastia prajem🙂
porodila som v piatok poobede a v utorok nas pustili. kedze sa narodila poobede, tak sme museli cakat jeden den navyse, lebo po 72 hodinach beru suchu kvapku krvi
Ja som rodila v Piešťanoch v júni. Kvôli rekonštrukcii som ležala na oddelení gynekológie. Sprcha otras - jedna pre všetky na chodbe kde boli návštevy. Pri sekcii na bonding zabudni. Som celkom prekvapená že niekto dostal na výber jedlo, my sme teda na výber nemali. Ale tá nová časť vyzerá luxusne, škoda že som tam nebola 😃 doktorky aj sestričky sú uuuuuužasné ❤️ po SC ma prepustili normálne po 72hod
@romi2706 ja ked som tam rodila po porode som dostala nejake maso so stavou a knedlou, tak som zjedla stavu a knedlu, maso som nechala a prisla za mnou sestricka, ze ci mi maso nechutilo iba teraz, alebo chcem radsej vegetarianske jedla. tak som povedala, ze radsej vegetarianske a uz mi iba take nosili. ano, ta sprcha je hrozna, mala som cest 2 porody iba v nej sprchovat, ale tak bola som tam 10 minut, dalo sa to prezit.
@romi2706 uz robia teraz bonding aj po SC
@bambina1011 tak toto je super, máte nejakú novú skúsenosť?
@anett30 pisu to na ich stranke, osobnu skusenost budem mat vo februari 2024.
@bambina1011 čiže dva mesiace predomnou 😍 hod sem potom čerstvú skúsenosť ak nezabudneš ♥️ bola by to topka. A ideš sc?
Rodila som 2013 a 2020 nemam jedno krive slovo,, starali sa ozaj super
@anett30 prvu som mala sc, predpokladam, ze ma nepustia rodit prirodzene. Prva SC bola 042022.
@bambina1011 ja som na tom rovnako. Prvá sc 11.2020 a už teraz (som ešte len v 14tt) my gyn povedal, že ak v Pn tak určite SC
Ja som rodila v 2021 ale isla by som tam znova mala som nadstandard jedime co mi vadilo ze tam dlho trvalo kym natiekla tepla voda a mala som sc a bonding nebol ale teraz je uz povoleny ja som v tom chaose ani nato nemyslela
kamaratka tam rodila pred mesiacom a vravela ze super
ja som tam rodila vo februari a bola som velmi spokojna. sice vtedy prerabali porodne saly, teraz je to tam uz vynovene, ale pristup lekarov a sestriciek 👍👍👍 nemozem sa na nic stazovat. ked mi chcela doktorka pichnut nejaku injekciu pytala sa ci smie, aj ci mi moze vodu prepichnut, vsetko komunikovali, bonding 2 hodiny po porode, zobrali mi ju len na odvazenie a potom som s nou uz hned isla z porodnej saly na izbu. ked som aj kamaratkam pisala co a ako, tak sa cudovali, ze ci som naozaj v piestanskej porodnici. ked som aj malu potrebovala postrazit sestricky pol slova nepovedali, vzdy ochotne postrazili kym som sa osprchovala, lebo som bola sama na izbe a nechcela som ju na ten cas samu nechavat v izbe