Dobrý deň prosím neviete náhodou ktorá ORL ambulancia v PN je najlepšia pre deti? Prosím aj tel číslo🙏 ..všetko okrem MEDICENTRA 🙏Ďakujem 😊
@anett30 ja som bola v MEDICENTRE tiež a prepichli mi tam zrejme bubienok (Šišková) ...odporučili mi, že mám ísť do BA do antolskej kde mi eštelen pozrela s tým "lievikom" do ucha a hneď na supu povedala, že tam mám veľkú dieru ... Vraj mám ísť na plastiku bubienka.... V medicentre bola dr asi slepá alebo mi to schválne nepovedala a preto ma poslala ďalej ...takže súhlasím ČISTÁ KATASTROFA
@natalia22850 tak to je naozaj škoda reči toto. Ja som tam bola s 3 ročnou dcérou, ktorá nerozpráva a hneď ten prístup medzi dverami....na 3 ročné dieťa,,tu si sadnú,, a ,,neplač,, a totálne drzym tónom, že aj dospelý sa zľakne a nie ešte to chudá dieťa malé 🤦🤦
@natalia22850 Nie je to síce v PN, ale v HC je veľmi príjemná doktorka Haringová, ktorá to s deťmi vie.
@oblecenieavecicky to je tiež orl?
@anett30 áno
@oblecenieavecicky ďakujem
@natalia22850 ja som dnes absolvovala vyšetrenie pod Párovcami s dcérou, ale čistá katastrofa. Nikdy viac ju tam nevezmem....