Dobrý deň. Zajtra som objednaná k nemu na vyšetrenie cestujeme s Trenčína chodíte k nemu niekto ? Ste spokojný ? Berie na čas či je to len orientačné a budeme čakať mám so sebouale deti tak aby som vedela čo nás caka
@olivka84 hlavne nema zmluvy s poistovnami, cize rataj s tym,ze si budes platit
@katka218218 už som bola zmluvy už má okrem dôvery ale ako dr nula bodov .
Mne tento doktor veľmi pomohol, bol ochotný, chcel ma pravidelne vidieť na kontrole, všetko co mi odporučil mi pomohlo 🤷🏽♀️
@olivka84 nikdy viac! Strata casu. Radsej som si pockala na termin u Mudr. Blahu v TN. To bol uplne iny pristup a vysetrenie.
@ivka_makovica to vážne? Ja som práveže počula samé chvály naňho. 4 roky si ma lekári podávali a až on prišiel na to čo mi je. V rodine máme viac prípadov komu pomohol, preto ma to prekvapuje
@ivka_makovica ja súhlasím . Úplná katastrofa .
@vela02 tak bolo. Ocakavala som lepsi pristup podla recenzii na internete. Teraz mam pocit, ze su len zaplatene.
@ivka_makovica môžem sa spýtať, čo myslite pod tým že ste očakávali lepší prístup? Ľudsky, alebo že vás pošli na iné vyšetrenia, že bude väčší pedant?
Len zo zaujímavosti 🙂
@ivka_makovica lebo hovorím že ja som fakt bola spokojná, klop klop… takže verím že recenzie môžu byt pravdivé.. ale sto ľudí sto chuti, nie každému sadne… rovnako chápem že veľa ľudí nie je spokojných, ale to je tak všade…
@ivka_makovica presne, aj skúsenosť mojej maminy teda nič moc. Na žiadne iné vyšetrenie neposlal a z toho čo sa na ňu pozrel, vedel čo jej je?
@vela02 Bol velmi tichy cely cas. Nic nehovoril. Trosku ma potukal po chrbte a dal mi do ruky papier. Hovorim: “To je vsetko? Na MR ma neposlete?” -“Nie, netreba”. Pritom som mala velmi neprijemne bolestivy stav trvajuci mesiace. Bolest vyzarovala do koncatiny, noha nonstop strpnuta. Hybat som sa mohla minimalne. Nastvana som odisla. Mudr. Blaha mal sice dlhu cakacku, ale vypocul ma, povedal, vysvetlil a ukazal mi vsetko. Poslal na MR (bez toho,aby som o to ziadala), dal mi lieky. Mala som problem s platnickou - vyskocena a velky zapal. Takze to je moja skusenost.
@nttnnt ako to prosim dopadlo? dakujem
@olivka84 strata času
@olivka84 mamina chodila, ale nič moc - aj skončila. A aj suseda tak isto.