Medicentrum - odstránenie krčných mandlí

monci234
28. jan 2024

Ahojte ako zvladali deti vyber krcnej mandle? My ideme zajtra do medicentra v piestanoch.
Malinky ma 6 rokov.

Dakujem

lenkaaa25
28. jan 2024

@monci234 My sme sa nakoniec rozhodli pre TN kvôli tej noci, že tam môžeme byť. Malý 5r. zvládol super. Akurát potom ho veľmi bolel krk - zátylok a veľmi smrdelo z pusinky. Inak chvalabohu všetko v poriadku...

mamina321
28. jan 2024

My sme tam boli takto pred rokom, všetko v poriadku, personál, vybavenosť, anestéziológ veľmi mily, prišiel na izbu sa skamarátiť ráno a povedať postup ale tak milo aj dcérke vysvetlil že iba nafúkne balónik a potom ju vrátia mame. Išla som s ňou až po sálu. Inak tiež bolesť hrdla potom, zátylku, smrad z pusy. Akurát na tretí deň ostala taká nijaká a zvýšená teplota, tak po tel konzultácii sme dali atb, ktoré nám predpísali hneď pri odchode z nemocnice, keby bolo treba.

monci234
autor
28. jan 2024

@mamina321 ďakujem a boli ste tam aj cez noc? Izby vsetko v poriadku?
Boli ste sama s dcerkou na izbicke??

mamina321
28. jan 2024

@monci234 nie, už pred obedom nás púšťali domov, dcérke vyberali ako prvej, a boli sme sami na izbe.

mamina321
28. jan 2024

@monci234 tam ani nie je dlhšia starostlivosť, tam robia zákroky v podstate len take s jednodňovou starostlivosťou, každého púšťajú domov, ani neviem čo by robili s nejakým komplikovaným prípadom. Akurát poučenie, že keby čokoľvek treba potom na pohotovost, ale samozrejme s ich konzultáciou, dostali smd zvlášť mobilný kontakt, kde vždy mal niekto službu a bol na telefóne 24h denne keby niečo. Potom hlavne doma treba dávať pozor aby dieťatko nebehalo, neodoskakovalo, pár dni totálny kľud, aby ranka nezačala krvácať.

miladka234
28. jan 2024

@lenkaaa25 kde v TN ste boli prosím?

monci234
autor
29. jan 2024

@mamina321
A to vam odstranovali aj krcne mandle??
Lebo v ten den prepustaju len ked beru nosne mamdle.
Nam povedali ze ostavame na jednu noc ked nam beru krcne .

mamina321
29. jan 2024

@monci234 aha tak, to som ani nevedela že sa tam dá zostať. Našej nosné brali a mali robiť uško, ale to sa upravilo same medzitym. A vášmu berú nosne aj krčné či len krčné? Držím palce, potom dajte vediet ako dopadla operácia. Aj vy sa držte, je to náročné pre rodica toto celé absolvovať. Už nech máte po.

mamina321
29. jan 2024

@monci234 ako sa ma maly? Zvládli ste?

monci234
autor
29. jan 2024

@mamina321 ano super nakoniec nas pustili dneska domov ale o 17tej🙏🏽🙏🏽 ja nabalena na dva dni..
Ale malinky to dobre zvladal aj si dal papat aj vodu tak nas pustili domov ale tak bolí to viac ako keď mu brali len nosné mandle..sme radi ze sme doma aj malemu je lepsie doma.
Ked sa zobudil a plakal len hovoril ze chce ist domov😀

mamina321
29. jan 2024

@monci234 jejda malinky, hlavne že to ma za sebou, a už sa len doliecit. Držím palčeky nech to ide lahko a hlavne tekutu stravu, mixnute atd. A za týždeň môže behať 😉 a bola ste spokojná, s izbou, personálom, atd?

sinnovea1
7. apr 2024

@monci234 dobry den, mozem sa opytat na spokojnost so zakrokom takto s odstupom casu? nas to caka zajtra..nosne+orezat krcne+uska..🙏