Ahojte najdu sa nejake mamičky z PN z detičkami narodenimi v roku 2011 na spoločne kocikovanie debaty rady? ja mam 2 mesacnu dcerku :o)
Jeeej tak to sme sa v porodnici mozno aj stretli :o) sice my sme 30 odchadzali malá sa narodila 26.10 takze hej su rovnako stare :o) to je super ja som z moravan ale tu sa az tak velmi nie je kde prechadzat tak chodime do PN :o)
@vladazien000 ja som rodila v Topolcanoch a som rada... takze sme sa nemohli stretnut 😉
No tak to nie no mamicky co uz rodili vraveli ze Topolcanska porodnica je vyborna narozdiel od tej piestanskej ak sa mi podari a budem mat to staste mat aj druhe dieta urcite nechcem rodit v PN ako sestricky su mile super ale to novorodenecke to su neskutocne mrchy... a tak celkovo no je to pre nich pasova robota ziadny vztah k tomu drze su podrazdene z nicim neporadia nepomozu ja ked som porodila 8:40 rano tak o jedenastej som sla z izby o dvanastej mi doniesli malu a mala som ju stale uz potom pri sebe ja som bola strasne vycerpana nespala som den noc den ale nevadi z malinkou som bola rada len ked uz clovek aspon vidi ochotu nejaku hned sa inak citi :o)
@kolinia
@vladazien000 ja som z Piešťan a moja malá sa narodila 30. 10. 2011, takže sú skoro rovnako staré.... 🙂 tiež väčšinou nemám ísť s kým kočíkovať a budeme sa sťahovať na Striebornicu, ale asi až cca o pol roka....