Magnetická rezonancia Piešťany

lusiafofo
21. máj 2024

Dobrý deň prosím vás boli ste v Piešťanoch na MR ? Aká je čakacia doba ? Výsledky za koľko cca? A cena ?

gubcikova
21. máj 2024

@lusiafofo v PN je najhoršia magnetická. Radšej inam.

lusiafofo
autor
21. máj 2024

@gubcikova prečo najhoršia ? Máte osobné skúsenosti?

gubcikova
21. máj 2024

@lusiafofo ja keď som išla či už sama,muž,alebo s dcérou od rôznych lekárov nikto neodporúčal Piešťany. Vraj majú zlú kvalitu a nezachyti veci dobre.

anabela159
26. máj 2024

Do Pn určite nie! Hocikde inde, napr. Topoľčany nemajú dlhé čakačky.

seag
27. máj 2024

@lusiafofo tiež som toho názoru, že do Piešťan ani nechoďte... nie len snímky ale aj popis nestojí za nič, vyhodené peniaze. A ak vás pošle súkromník stojí 50 eur ak nie tak zadarmo...čakačka minimálna niekedy aj zo dňa na deň zavolajú.

sabrinka26
27. máj 2024

Teraz som bola. Ale naposledy. Slabo citatelne vysledky, popis takmer ziadny. Caka sa 2-3 tyzdne na vysledky, ktore stoja za nic.

lusiafofo
autor
28. máj 2024

@sabrinka26 a je to tiež také hlučné ? A koľko minút trvalo vyšetrenie

sabrinka26
28. máj 2024

@lusiafofo tak mne ten hluk nejak nevadi, tak neviem porovnat. Bola som uz asi 5 krat a hluk mi nevadil vobec. Nic extremne. Vysetrenie trva rozne- ruka cca 30 min, chrbtica 45 min.

tomarusn
22. aug 2024

@sabrinka26
@sabrinka26 dobrý deň. Prosím vás ste tam bola u nich už 5 krát ? Dobre vás vyšetrili ,popis dobrý? Išli ste ako samoplatca alebo cez výmeny lístok? Ďakujem

sabrinka26
22. aug 2024

@tomarusn prve tri razy som bola s chrbticou a popis bol postacujuci. Posledny rok som bola 2 krat s ramenom a rukou a tam bol popis aj viditelnost katastrofalna. Preto tam uz nepojdem. Lekar tiez nebol spokojny. Radsej pockam dlhsie a pocestujem dalej, ale vysledok bude stat za nieco.