Ahojte. Letime z Piestan do Egypta a dali nam limit na kufor len 15 kg?
Mate s tym skusenost,ci tam vazia kufre? Diki
@sinda11 druha vec, ak ste dvaja, mate narok na 30kg, ak traja tak 45 kg. A myslim ze sa vaha berie dokopy, takze ak je v jednom kufri 10kg, v druhom moze byt o tych 5 kg naviac
@ivette1223 ak by sa aj poolovala batozina,ze 2 zbaleni v jednom kufri,co nie vzdy letecka spolocnost umoznuje (zalezi od podmienok leteckej spolocnosti,nie check inara),tak vaha jedneho kusu batoziny nesmie presiahnut 32kg,lebo tazsi kufor nenalozia.
@e1i no to by som si ale chcela pozriet kto si nalozi 32 kg kufor realne 😃😃😃
@e1i my bezne cestujeme s dietatom, infant narok na batozinu nema pokial viem, kedze sa zan sedadlo neplati. A dieta nam nikdy neriesili ze je dieta, a kolko ma kil. Vzdy sme mali limit 15kg za osobu, ci dospely, ci dieta nad 2r...
@ivette1223 ja viem pracujem na letisku. A ver ze vela ludi prekladalo kufre ktore boli nad 32 kg..
@ivette1223 nejde o kila kolko batozin ale su urcite standardy ako rataju hmotnost dospely,dieta inf a teda myslela som rozlozenie vahy v lietadle pri load control. Napr povedia ze usadzat odstredu alebo viac vzadu viac vpredu atd.. Teda vaha batoziny je podstatna aby vedeli do ktorych compartmentov to maju nalozit.
@e1i na kt.letisku pracujete?
@ivette1223 to je pre mňa príjemná novinka, že sa zratuva váha keď sú dvaja z balení v jednom. My s mužom sa vždy balíme do jedného kufra, dcéra si bali svoj malý. A snažila som sa nás dvoch zbaliť do 15kg.
@sinda11 vzdy a vsade vazia kufre. Kym vas vybavuju na checkine, vy hned vedla polozite kufor na vahu, oni tam nalepia stitok a pokracuje na pase.