Dobrý deň,
Som momentálne na reťazovej RD, na ktorej ešte nejaký čas pobudnem. Avšak, chcela by som sa už teraz v určitej oblasti dovzdelavat, aby po RD som sa na trhu práce vedela uplatniť. Neviem však na čo sa zamerať.
Pred RD, som dlhé roky pracovala na manažérskej pozícii v hotelierstve, TPP mi trvá a mám sa teda kam vrátiť, pracovná doba je 8 hodinová po-pia, čiže pre mamičku je to ideálne. Ale... V tomto odbore platy nie sú príliš vysoké a v budúcnosti chcem mať lepší príjem. Preto hľadám inšpirácie. Ja mám vysokoškolské vzdelanie manažérskeho typu, ukoncene DPS, ovládam 2 jazyky, grafické programy, prax 8 rokov na manazersko- obchodnej pozícii.
Prácu som si naposledy hľadala pred 10 rokmi, pozerám si priebežne profesiu, po akých pozíciách je dopyt v okolí Nového mesta nad Váhom či Piešťan.
Uvitam nejaké tipy, na aké firmy, na ake pozície sa zamerať, po čom je teraz dopyt. Mám totiž pocit, že svet sa za tie 3 roky a po covide veľmi zmenil a ja na RD nijak nenapredujem, mám obavy, že nebudem mať budúcim zamestnavatelom čo ponúknuť.
Je to u mňa zatiaľ všetko len v hypotetickej rovine, ale mám jednoducho potrebu sa začať nejakým spôsobom pripravovať.
Moja predstava o plate je minimálne1500 € a viac.
Ďakujem.
Vies grafiku? A bavi ta to? Da sa na tom peke zarobit, vela krat dovolia pracovat home office na pars dni do tyzdna ked najdes dobru reklamku. Ta mzda 1500 je uz v cistom?
V NM a okoli je kopec vyrobnych firiem a s tym zameranim co mas, skor nie ako ano. Ale skusaj. Ja by som skor skusila na tvojom mieste pozriet Blavu a pracu na HO. Plat 1500 v hrubom dostanes vsade, v cistom je tiez realny ale po materskej so skusenostami v hotelierstve musis viac presvedcit.
2 jazyky s certifikátom plus doplnkové pedagogické štúdium? Dobre chápem. Lebo v školstve sa isto uplatníte,len tam na 1500 eur môžete zabudnúť.