Kam ísť na mini tetovanie?

rika8
7. feb 2023

Ahojte zeny, prosím Vás poraďte. Ku komu ist na mini tatto? Odporučte mi niekoho kto by vedel vziat aj bez cakania tri mesiace a podobne 🙏🏼, ďakujem ❤️

gabika0825
7. feb 2023

@rika8 v Piešťanoch vraj je jeden dobrý tater ale teraz neviem meno.. aj z BA k nemu chodia ľudia. Skús pozrieť sociálne siete alebo hod do Google. Ale neviem či tá zoberie hneď no keď to chceš mat pekne, tak by som radšej išla k niekomu skúsenému čo to vie robiť aj za cenu toho že chvíľku pockas.

rika8
autor
7. feb 2023

@gabika0825 ono je ich tu vela, neviem ci nemyslis Vlada nahodou. Skusim este obehat pn, ja uz kerku mam ale ten chalan uz tetuje v prahe aj tam zije takze tam az sa mi naozaj nechce kvoli 10minutovej kreke :D, dakujem 🙏🏼

natassa2
7. feb 2023

Vela taterov inak malicke tetovania ani robit nechce, nakolko sa im to fakt neoplati. Radsej zoberie niekoho, kto si chce dat vacsie tetko. Ale tak kazdy to tak asi nema, neviem ako to funguje, ale zatial uplne zakazdym, ked som chcela male tetovanie, tak ma odpinkli s tym, ze to oni robit nebudu.

puertorico
7. feb 2023

ahoj. pozri môjho priateľa Rayen Tattoo z Nitry. Máš to kúsok 🙂

puertorico
7. feb 2023

@natassa2 tak si hľadala asi zle, lebo môj frajer hovorí že na malých sa najlepšie ryžuje 😅 Keď spraví dve pidi hviezdičky a vypýta 80€ , má to za chvíľu hotové 😅 môj to robí, ale nefotí si to ich na soc. siete tak ti ani neviem ukázať. A mne malé ešte tiež nespravil

rika8
autor
7. feb 2023

@natassa2 a kam si napokon šla?

rika8
autor
7. feb 2023

@puertorico idem sa mrknut 🙂 dakujem

zuzidr
7. feb 2023

klaudi tattoo - pod párovcami

rika8