Dobrý deň,
Prosím vás viete mi poradiť gynekológa, ktorý mi pomôže vyriešiť opakované gynekologické zápaly?
Ten môj sa len pozrie, výter na kultivaciu neurobí a predpíše lieky...
Čiže hľadám takého, ktorý bude aj zisťovať príčinu, s konkrétne ktorým máte dobré skúsenosti, PN, TT, NM n/V.
Ďakujem
@nelca0510 ja viem, že je to ťažké, ale trápim sa už 2 roky a bez výsledku a už sa mi to začalo prejavovať aj na psychike,, aj manželstvo trpí..
@nelca0510 máš s ním skúsenosť?
Uzivat vaginalne cipky s kyselinou mliecnou, oralne probiotika, kazdy den. A je po probleme. Mesiac, dva a postupne frekvenciu znizovat- obden, 2x do tyzdna.
@desore to robím už pol roka.. Bez výsledku...
Ake zapaly? Mykoza? Bakterialne? Existuje niekolko druhov. Skus blizsie definovat, alebo ak lieky ti dr. predpisuje.
@desore zmiešané
Nechce sa mi to tu rozpisovat, ale ja som trpela mykozami asi rok a pol. Neverending story. Moj dr., pracujuci hlavne v nemocnici, bol uz zo mna zufaly. Vsetky mozne a nemozne zakazy som dodrziavala, preliecil partnera niekolkokrat. Najskor mastami, potom mu predpisal lieky. On bol povod vacsiny opakujucich sa infekcii. Jedneho dna mi mykoza zamavala a uz sa nevratila. 🙂 Myslim, ze mi pomohli vaginalne cipky na obnovu flory.
Zvazila by som navstevu imunologa. Existuju oralne antimykotika, napr. Fluconazal.
@desore na imunologii som bola, to je ok, aké konkrétne čípky ti pomohli? Ak ti nevadí, môžeš do ip napísať lekára?
Ja som pouzivala Gyntimu, v podstate potrebujes nieco na obnovovanie vaginalnej flory.
Myslim, ze kazdy dr. ti predpise aj tbl. pre partnera, pytaj ich.
To je tazke,kazda ti povie ineho. Skus Paskala NMnV