Ahojte, chcem sa spytat na cestu k Ekoparku. Planujem s detmi vylet vlakom. Viete mi poradit potom spoj ku Ekoparku? Najlepsie aj zastavky s nazvami, az viem googlit. Pripadne akou formou mate listky u Vas v meste, ci sa kupuju u vodica, alebo inde. Dakujem krásne.
@verosika ja tiez velmi taxiky nepouzivam, ale ked nahodou ano, tak si volam A-Taxi Piestany, ale uz dlho som s nimi nesla. co som pozerala na internete teraz tak do ekoparku maju cenu 5€. najlepsie je si ale taxik zavolat ked pridete, nie zobrat tie co stoja na stanici a cakaju, tam byva vacsia cena
Hlavne si pytajte v parku doklad o zaplateni, lebo s tym sa tam neobtazuju. Inak je tam fajn.
@verosika jedine pozriet na cp.sk spoj autobusovy smer drahovce najblizsia zastsvkactam je myslim drahovce majer co je mimo
My sme tam boli autobusom. Je to medzimestský autobus Piešťany - Trnava cez Madunice a vystupovali sme na zastávke Drahovce hať. Od zastávky sa dá ísť pekne peši až do Ekoparku bočnou cestou popri jazere a potom cez lávku, trvá to pokojnou chôdzou asi 15 minút.
@verosika fu, no nechcem ti kazit radost, ale eko park je medzi piestanmi a drahovcami a ziadna mestska doprava tam nechodi. a myslim, ze ani primestska doprava tam nestoji nikde na blizku... v tomto pripade odporucam radsej zobrat si zo stanice taxik