Dobrý gynekológ v Piešťanoch

rna
17. júl 2024

Dobrý deň. Potrebovala.by som zmenit gynekologa pretoze nerieši podľa mna nič len na chvíľku niečo zaberie. A potm znova.sme.kde.sme.boli..mam pocit, že.vobec nerobí rozšírené testy ako keby ju obtazovalo všetko.ked.sa.pytam. takže potrebovala by som poradiť nejakého dobrého gynekológa.ktory robí aj sono prsníkov a je aj dobre vybavený prístrojmi aby som nemusela hore.dole behať. Som už zúfalá.z.toho ze.sa.mi vracajú problémy vkuse.
Poraďte niekoho.piestanoch. a najlepšie by bolo ktorý by ma vyšetril kvalitné..už som.hrozne veľa.penazi minula.a nič nepomohlo na moje gynekologické.problemy.
Ďakujem za každú radu a skúsenosť.

elizabeth56
12. aug 2024

@rna ja chodim ku glesovi ale on nevyšetruje prsniky , podla mna tu taky gynekolog ani nie je akého hľadás, skus pozrieť skôr gyneka v TN alebo mudr petra psenkova je velmi ochotna ona by vam urcite poradila, co sa tyka vybavenosti - ja som bola teraz ze vraj na vyssom pracovisku v BA v ruzinove (poslali mi z pn tam) ale mala som pocit ako keby som ani nebola v 21 storoci ale v 18. Ale teda tato pani doktorka je velmi fajn ochotna mila 🙂