Dobrý/á gynekolog/ička - Piešťany, Trnava

tejana
24. máj 2022

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na nejaku dobrú gynekologicku v PN alebo v TT.?? Nakoľko som sa presťahovala do PN zo stredného Slovenska. Čítala som už rôzne recenzie avšak stále si neviem vybrať.. Najviac ma láka asi mudr. Tatiana kolkova v Piešťanoch... Aké máte s nou skúsenosti? A keďže je to súkromná ambulancia- ale ma zmluvy s poisťovňami - tak sa u nej platí? Napr. aj za odbery atď? Poprípade napíšte akéhokoľvek gynekológa, s ktorým ste spokojne 🙂. Ďakujem pekne..

adka3321
24. máj 2022

@tejana ja som nedavno hladala noveho gynekologa, tiez som rozmyslala nad MUDr. Kolkovou, ale odradilo ma to, ze je v Piestanoch iba 2 dni v tyzdni. Ostatne dni je v Radosine a tam by sa mi veru nechcelo chodit (kedze riesim s gyn. preco sa nam nedari druhe babatko, chodim k nemu castejsie ako raz do roka na preventivku). Ja som si vybrala v Novom Meste nad Vahom Mudr. Paskala, zatial som tam bola sice iba raz, ale odchadzala som odtial spokojna

petronellla87
24. máj 2022

@tejana ja chodim az do TN do gyneky ale sestra si velmi pochvaluje Paskalu v NM

tejana
autor
26. máj 2022

@petronellla87 ďakujem pekne baby za odpovede 🙂, len ja keď to tu stále moc nepoznám tak kvôli doprave som najviac rozmýšľala Piešťany a Trnava.. Vyskusam možno ju a keď tak-tak potom zmením.. A budem rozmýšľať nad MUDr. Paskala..

kika16161
26. máj 2022

Ja osobne som chodila k MUDr. Kolkovej do PN a nikdy viac. Bola velmi naladova, ked som sa jej pocas tehu nieco spytala, tak mi len odvrkla, dokonca raz mi odpovedala, ze mam VS,. ci si to neviem nastudovat. Znama, co je jej rodina, mi tvrdi, zevraj je alkoholicka. Ale nechcem ohovarat, je to info z druhej ruky. Jej spravanie by tomu vsak sedelo. Takze po roku som od nej odisla. Inak pocas tehu mi spravila foto babatka, vypytala si 5e a povedala mi, nech si donesiem USB, ze mi tu foto da tam...ziadna tlacena fotka sa nekonala. Potvrdenie o akejkolvek platbe ziadne, len peniaze na ruku.
Teraz chodim k MUDr. Mudroncikovej v PN a teda mozem povedat, ze to je uplne iny pristup. Tam som ja osobne spokojna. Pracuje 3 dni v tyzdni, ostatne 2 dni je tam iny doktor, teraz asi MUDr. Gleso, aj ten je fajn.

kiki23
20. jún 2022

Aj ja som odišla od Kolkovej. Veľmi náladová. A presne koľkokrát iba odvrkla keď som chcela niečo riešiť. Teraz chodím do nemocnice k mudr. Tallovej a zatiaľ som veľmi spokojná. Je tam ja výber viac doktoriek ak hľadáš vyslovene ženu 🙂

kristi13
20. jún 2022

Ak hľadáš ženu a po každej návšteve sa chces cítiš spokojne tak MUDr Tallová ,prešla som u nej tehotenstvom a ani 1 x som nemala pocit že nemá svoj deň alebo náladu,alebo že sa ponáhľa a nevyšetrí poriadne. To je moja osobná skúsenosť ,počas tehu ma vyšetrovali aj iny lekári z nemocnice ale ani z jedného som nemala taky pocit ako z nej. Pre mňa je veľký faktor (okrem odbornosti lekára) aj to ako sa cítim počas vyšetrenia.

adulak
24. jún 2022

Ja tiež chodím ku Kolkovej a veru už dlhšiu dobu rozmýšľam, ze odídem. Presne ako vyššie písali, náladová, pýta peniaze za co iní doktori neberú nič a keď sa jej nedajbože niečo spýtam, tak sa na mňa pozrie, ze ci to neviem....no comment.
Ani nerozmýšľaj, že ku nej pôjdeš. 😉