Ti ktorí bývate v meste Piešťany ako sa vam v meste žije? Ja neviem prečo ale veľmi sa chcem na dôchodok do PN presťahovať čo bude cca o 20r😂 samozrejme ak dovtedy dožijem. Chodím do Piešťan pravidelne na dovolenku a mam pocit že tam patrím🙂 je to malé mesto pokojne než ciganov, arabi mi nevadila. Otázka je kde v Piešťanoch du dobre byty s vytahom (dom nechcem). Druha otázka dobre sa vam ram žije? Sťahovať sa tersz veľmi nechcem koli praci ktorú mám teraz.
@la_dolce_vita v pohode 🙂
@zeldia my sme tam casto a aj moj sen je byvat s rodinou tam alebo v okoli, aj ked sa mi to v blizkej dobe kvoli praci nepodari🥲 viem ze vela miestnych sa stazuje ze nejaké veci nefunguju atd, ale na dochodok si myslim ze ideal, tiez to tak planujem😃 Hned na zaciatku mesta pri Krajinskom moste su vyssie bytovky s vytahom, s vyhladom na Vah a par min. od centra, to moze byt fajn miesto na byvanie. Alebo este bytovky na Valovej, kludnejsie prostredie a hned pri hradzi
@zeldia toto si videla?
https://bluewave-byty.sk/
@opica_skorica Neznasam novostavby. Nemam rada kuch.linku v obyvacke. Pozerame Nove byvanie a ked vidim, ze 2-izb.b. a je to vlastne vacsi 1-izb. tak by som vrazdila😉
@vamajka aj mňa prvé čo napadlo ci sa nevyleje váh. Vizualizácie nových bytov vyzeraju vyborne aj keď všetky na jedno kopyto netusim prečo. Lebo toto sa predáva alebo architektom sa nechce. Inak myslím že začína byť trendy najmä koli ekológii prerábať staršie stavby a nie stavať nové.
Aj ja sa tam chcem presťahovať do bytu, niekedy.
Ja som bývala 6 rokov v Piešťanoch.Ako sú tam pekné miesta kde sa dá ísť,no celé mesto je predražené lebo kúpeľné mesto.Vsade arabi kopa ľudí.Mne to vadilo a poslednú dobu tam skapal pes.Na prázdniny tam chodíme do PN k svokrovcom ale som rada že už tam nebývam.
@vamajka a majú tzv. papierové steny, keby si chceš užiť hlasnejší sex, tak i susedia o tom hneď vedia🙈 a naopak🫣🤣
PN dáke roky dozadu bolo zaujímavé ale teraz skapal pes. Ešte keď je leto a sú kúpeľný hostia inak je to mesto duchov. 1 ulica kde ako tak niečo je .... 1 most a 1 park. Večer mimo sezónu sa ani nikam.neda ísť. 20:00 a mrtvo.
Skorej dáke mesto kde to trochu žije... ci už niečo pre starších ľudí sem tam dáke predstavenie...divadlo(v PN nwm ako často niečo také je) ....... človek sa tam vie večer prejsť romantika a inak nič.
@zeldia byvala som tam skoro rok blizko centra, teraz sme blizsie k TN, ale radi sa tam vraciame na rozne podujatia a vylety. Cez leto to tam zije, pesia zona je plna ludi a mne sa to paci, lebo vsade inde sa uz ludia koncentruju hlavne v nakupnych centrach. Mne sa tam velmi pacilo, ani arabi mi nevadili, skor bolo zaujimave vidiet aj inu kulturu. Kulturne vyzitie je tam super, stale sa nieco dialo, aj cez tyzden rozne koncerty, divadla, prednasky a pod. Jedine doprava je tam naprd, ale to uz je asi vsade. Paci sa mi aj centrum mesta ako take, vsade same restiky a kaviarne, vacsinou plne ludi, vela hudby, rozne trhy, poulicni obchodnici.
Jedine s pracou to tam nie je velmi ruzove.
Mozno od veci ale mne sa páči že je to rovina, malé mesto a napriek tomu civilizácia blízko letiska či už BA alebo Vieden. No len si to tak predstavujem.
@zeldia ked zavreli v PN most pre opravu pred par rokmi a nedavno bol most v HC cez vah tiez zavretý, bolo to denno denne peklo v kolonach, staci ze sa niekde v okolí mostu stane nehoda a do polhodiny je kolabs.... a nemas inu cestu.... toto mi velmi vadí. Reality su tu drahé ako v BA okrese.... chybaju mi tu riadne sport.obchody ako Decathlon, Sportisimo.... (a tak do TT ci NM,TN sa da pomerne rychlo dostat, ale aj tak). Co sa tyka prace, vela ludi ide smer NM, TT, lebo je to tu slabsie.... pediatri su starí, škôlok málo, detí vela.... parkovanie katastrofa, a aktualne sa chystaju parkovacie zóny, ktore problemy s parkovanim aj tak nevyriesia, iba ošklbú už dost ošklbaných obyvatelov.... no, som rada ze som zvolila odchod do vedlajsej obce....
Ahoj, my sme byvali 7 rokov na sidlisku Trajan, co bolo celkom fajn, vsetko blizko, ale teraz je tam vela ciganov v podnajme a teda je to poznat (hluk a podobne). Pre rodiny je to slabota, ale na starobu ideal. Dobre lokality s vytahom su asi Juh(ulica Komenskeho napr.), mozno na Floreate by sa nieco naslo, príp. pri Priori.... Neviem aki sa vola sidlisko, ci prednadrazie..... To je asi najlepsie, je to blizko ako na stanicu, tak do mesta
Ja milujem Piestany. Sme tu 10 rokov a nemenila by som. Škôlky. Školy krúžky. Všade pešo alebo bicyklom. Áno, je tu veľa veci na prd (parkovanie, drahé dane, otrasne cesty…) ale nemenila by som. Bývame na Valovej.
Tiež mám taký sen dožiť niekde pri Piešťanoch... predať byt v PP a kúpiť domček. Tu je to čoraz horšie so spoluobčanmi, hoci mám to rada pod Tatrami, ale budúcnosť nevidím ružovo. Prepáč, že som neodpovedala na otázku 🙂