Ahojte ako sa teraz parkuje na robotníckej? Idem na odbery na gynekológiu, tak absolútne neviem, či ísť radšej v predstihu aby som zaparkovala niekde ďalej, alebo je možné zaparkovať stále na tej ulici? Ďakujem za info, pekný deň
@littlel to sa dá kde pozrieť prosím ťa??
@littlel ja chodím na kontrolu každý tretí týždeň 😁😁🤦 kedy ideš najbližšie? Že ktorá z nás zistí skôr to parkovanie 🤔😁
Idem zajtra poobede🙂 Mapu som našla iba dnes ráno, zdieľali to na fb : https://www.piestany.sk/info/spravy/prehlad-par...
Na tejto stránke je príloha mapy.
@littlel daj potom vedieť 😉 ja idem vo štvrtok ráno. A držím palce na kontrole 🍀
Ďakujem, napíšem🙂
Ahoj, parkovalo sa na ceste pred ambulanciou, tak , aby vedeli okolo prejsť autá.Pred domami sa dá v pohode parkovať, nič nie je ešte vyznačené.Len teda aby bolo miesto a nezavadzalo sa vo výjazde z dvorov.
@littlel jasné, tak super. Ďakujem mooooc ❤️🙏 kontrola dopadla dobre ??
Dnes som mala len vypísanie na PN kvôli práci, poradňu mám budúcu stredu🙂 Snáď bude bude všetko ok, už prvý skríning v 13 týždni 🥰 a ty?
@littlel chodíš asi Glesovi keď si bola dnes že??? Ja som tesne pred tebou teda 😁🤔 11tt a tiež pôjdem na PN 🤔
@littlel bojím sa neskutočne 😔 dúfam že bude všetko v poriadku zajtra
Áno, ku Glesovi🙂 Ak chceš môžeš napísať súkromne.
Prosím ženy neviete mi poradiť či dávajú zo 4d sona aj video aj fotky ? Dnes som sa bavila so sestričkou a teda nevedela mi presne povedať ale teda tvrdila že 4d je lepšie pretože tam detailne pozrú dieťa no chcela by som videozáznam s toho aj fotky. Ďakujem
@nikess123 ja tiež netuším, keďže som tam na veľkom sone nebola 🤔 3 roky dozadu som bola v Martine u Grochalu a ten dáva aj fotky aj cdcko, alebo usbcko zevraj. Ale platí sa 100eur. Na SR je ale veľa odborníkov na toto veľké sono, tak skús pogooglit určite nájdeš niečo čo ti bude najviac vyhovovať. 😉
Ja plánujem ísť k Dr.Brešťanskému do Hlohovca.Má aj stránku kde je rozpísané aké úkony a za koľko ponúka.
http://www.4dultrazvukhc.sk/cennik.html
Prosím vás,ako sa parkuje na Robotníckej pri gynrkologii?Je tam od nového roka zmena? Idem tam zajtra... ďakujem vám veľmi pekne!
parkovné sa platí až od 12:00.
Ja sa tiež pripojím, keďže tam chodím každé 2 týždne na kontroly.Dnes som pozerala parkovaciu mapu Piešťan a mali tam vyznačené miesta, no pochybujem, že už sú aj reálne označené na tej ulici.