Ahojte, prosím o pomoc a radu mamičiek z Pezinka. Je dosť možné, že sa počas letných prázdnin sťahujeme do Pezinka. Dočasne budeme v prenájme, kým sa nám tu nepodarí kupiť niečo trvalé... Máme však školopovinné deti, starší syn bude druhák , druhý syn bude prvák. Ideálne je pre nás ,aby chlapci chodili do jednej školy spolu, celých 9. rokov. Vzhĺadom na možnosti v Pezinku, je vôbec naša predstava možná? Vieme si vybrať školu? Ktorú ZŠ odporúčate? Dakujem za vaše odpovede. Majka
Deti vezmu tam, pod ktoru skolu budete spadat podla ulice. Ak to viete uz teraz, mozte sa popytat v danej zs, ci maju miesto aj pre druhaka. Miest je v pk malo, takze obzvlast prvakov beru len tam, kde spadaju a neda sa vyberat. Na stranke mesta je vsetko zverejnene
v ZS v PK je s miestami problem, ak nemate trvaly pobyt, tazko dieta zoberu - len podla trvaleho pobytu a kam spadate, vsade je plno, mozno Grinava by vzala, oni mali minuly rok volnejsie, najskor by som sa sla opytat asi tam...
@mhakov dobrý deň, ja osobne by som odporúčala Fándlyho školu. Milá pani riaditeľka, skvelý učitelia 🙂
@emmacarmen odporucat sice mozes, ale nedostanu sa tam, pokial nema trvaly - teraz som to riesila, lebo budem mat prvacku, je tam hrozny natresk :(
A ake mate skusenosti s Narniou v Pezinku?
@mhakov v pk je problem s vyberom skoly beru podla lokality trval. bydliska treba si zhodnotit v ktorej casti chcete byvat a podla toho si vybrat skolu