Šikovná logopedička - Pezinok, Modra a okolie

zuzikxx
4. okt 2024

Ahojte, viete mi poradit detsku logopedicku? dcera ma 2,5 roka, bola kojena doteraz a dava mi jazyk casto medzi zuby, aj ked ide pit. Zlozvyk 😡 moja chyba.. chcela by som nejake cviky na jazyk, Dakujem.

kamowa
4. okt 2024

Modra - Matiašovská (veľmi príjemná) - berie iba deti z Modry
Pezinok - Bernhauserova (prísna, odmeranejšia, nie je taká ťuťuli muťuli s deťmi) - platí sa poplatok na rok alebo súkromná Pavlova, tam sa platí za každé sedenie, je mila, chvália si ju. Asi je fajn najprv zavolať a spýtať sa na termíny (prvý termín dávajú aj o pol roka...), povedať o probléme a každá poradí.

evkamotka
4. okt 2024

U tej v pk na poliklinike je ten rocny poplatok maly, nejakych 15-20e a potom chodis cely rok bez platenia

zuzikxx
autor
4. okt 2024

@evkamotka
@kamowa ste super, dakujem

dobryden
4. okt 2024

@zuzikxx Alena Benova-top!!

dobryden
4. okt 2024

@zuzikxx Ale ta v Poliklinike je ina brutalistka.No uvidis ,mne k nej deti nechceli chodit lebo horsi pristup k detom.

zuzikxx
autor
5. okt 2024

@dobryden mala ma obdobue vzdoru, tak 2 vzdorovite pokope 😂 a ta Benova je ok? ako si sa k nej dostala?

zuzikxx
autor
5. okt 2024

@dobryden a kde je prosim Benova? neviem najst, len vseobecnu pre dospelych s jej menom :/

dobryden
5. okt 2024

@zuzikxx mozem ti poslat jej t cislo,teraz robi na skole logo a sukromne potom moze vziat deti.Zatial si to len rozbieha ,kedze donedavna bola riaditeľkou na skole.Ale nekde to cez poistovnu as kazda hodina sa plti

dobryden
5. okt 2024

@zuzikxx Ja ti pociem ze ta na poliklinike je dost razna sice to je ok lebo mozno nauci sle problem je ze k mej deti nechcu chodit plus dava termíny ako ona chce ,mne vzdy rano co som musela vynechať kvoli praci.yk menovej cez znamu.A anemicka izasna po jek hodine baby v aute same od seba chceli cvicit a pytaju sa kedy maju logopediu🙂

zuzikxx
autor
6. okt 2024

@dobryden dakujem