Pediatrička INT-PED

babyfrog
29. jan 2023

Ahojte. bývame v Limbachu a podľa VÚC patríme detskej lekárke INT-PED na Bratislavskej 85. Ako sa prosím volá pani doktorka? Je to Orlická? Či? Je pani doktorka dobrá? Ďakujem veľmi pekne

rude_baby
29. jan 2023

@babyfrog to je asi názov sro, daj si vyhľadať cez obchodný register

babyfrog
autor
29. jan 2023

@rude_baby tak sro patrí orlickej..tak tam bude asi aj ordinovať

kacena4
29. jan 2023

patri jej ale ordinuje starsi dr. za mna... 2 deti som uz odhladila inam a 3tie zubami nechtami vydrzime pokial sa bude dat. mam chore deti, tazko chore a pan doktor nas vzdy kobfrontuje s tym ze lieky na astmu nemusime brat, na alergiu detto, ked zadrel k epilepsii uz som sa nehadala len vypocula jeho nazor, drzala sa svojho a odisla som. inak bezne vysetrovanie je dovry, pedant. dcere zistil poruchu zraku na preventivke co sa lieci dlhodobo takze nemozem len zle povedat. len sa mi nepaci ako nas odhovara od vsetkych liekov a tvrdi ze "nemame" potravinove alergie.

babyfrog
autor
29. jan 2023

@kacena4 aha... Asi nás nikde inde nezoberú? Ku komu chodíte vy? ďakujem.. my máme dobrú pediatrická ale až v Bratislave v Lamači... Je to z Limbachu dosť ďaleko

kacena4
29. jan 2023

@babyfrog starsich som prehodila k dospelackemu, mladsia este chodi k nemu

kamowa
30. jan 2023

Mudr. Orlicka je tam uz velmi velmi zriedkavo. Ordinuje Mudr. Kovacech. Je precizny. Nemame s nim ziadne problemy, ale zas deti mavam iba bezne chore, take som nezazila ziadne vyhrotene situacie.

babyfrog
autor
30. jan 2023

@kamowa ďakujem... Tak mu zavolám či nás zoberú

apolka77
11. mar 2023

@kamowa pán dr. Je síce empatický, taký príjemný ( na rozdiel od sestry to je fakt taká striga) ale naposledy keď som tam bola s dcérou toľko krát opakoval jednu otázku a stále dookola sa pýtal to isté že som mala pocit že rozprávam s niekým kto má alzhaimera..myslím že uz má veľa rokov a naozaj už je zrelý na dôchodok.
No detský lekári v PK neviem či vôbec niekoho nájdeš a či berú...je to bieda celkovo.

apolka77
11. mar 2023

@kamowa prepáč ten príspevok mal byť hlavne pre
@babyfrog , zle som označila.