Ktoru odporucate? Kde maju najsirsi vyber ramov na dioptricke okuliare?
@zuri5663 ok, vdaka... No ja idem mat prve dioptricke, tak zatial zistujem kde, co a ako... (Lebo ved ram je "najdolezitejsi" 🤭🤦 )... A ak sa smiem spytat, ponukali mi rozne upravy skiel, co z toho odporucas? Ze antireflexne, proti modremu ziareniu, poskrabaniu... Potrebujem na citanie a k pc
Skvela optika je aj OM-Optik na Stefanikovej (vyssie, nez Mauro Simon a na opacnej strane rovnakej ulice). Damy poradia, co ti pristane, davam tam robit okuliare obom svojim dcerkam. Ja som vsak minuly rok naposledy vyuzila akciu v optike Ocna optika Profesional na Holubyho (nizsie pod klastornym kostolom) - mali - a este aj maju akciu na dioptricke okuliare ram+skla za Eur 49,- (stale na stranke tuto akciu ponukaju, a je to v dnesnej dobe neskutocna cena) - ramy su vsak v tomto pripade umele, nie kovove - ale ja som chcela presne take, lebo kovove som nosila cele roky, bud mi praskla ta gumicka okolo skiel, ale priamo tenky ramik okuliarov (a to som vzdy kupovala v renomovanych optikach). A chcela som aj zmenu a vyraznejsie, resp. farebnejsi ram. Pani, ktora tam predava je neskutocne mila, vie ti poradit, co ti pristane, maju siroky vyber a bola som tam pred 2tyzdnami, povedala mi, ze akurat maju priviezt novy sortiment na tuto akciu, len ja som sa tam nestihla dostat kvoli praci, ale chystam sa tam opat, lebo chcem slnecne. Skus, uvidis, za pokus to stoji a mozno sa ti zapacia - na prve okuliare fajn cena, ale su naozaj pekne.
Nakoniec som si vcera vybrala v tej optike HV co je medzi papierkom a stanicou... Hned ked som ich zbadala, som vedela, ze to su oni, to su tie, co hladam 🤭 ...skla som si dala tie proti modrofialovemu ziareniu, lebo ved pol dna za pc presedim...
@mamatroch Ja chodím len do optiky Mauro Simon v PK. Majú veľký výber rámov a aj okuliare mi dlho od nich vydržia. Aj slnečné dioptrické okuliare, tam kupujem a aj s nimi som spokojná.