@34katka34 chodime k dr. Bernhauserovej. Posobi prisnejsie, vyrazny hlas (nekrici), syn je dost odtazity k cudzim na zaciatku, ale snou problem nemal vobec. Logo pomaha, aj ked zo zaciatku sa mi to nezdalo, treba cvicit aj doma.
@34katka34 my sme chodili do Modry a super. Vždy je to práca na doma rodic-dieťa. V modre krásny prístup k dieťaťu aj mne. Mne v Pezinku vadí,keď čakám k pediatrovi a logopedicku pocut na celu chodbu. Citlivejšie dieťa môže niesť ťažšie
@beaas Ďakujem pekne za názor. Áno to určite, treba aj doma cvičiť, len potrebujeme niekoho kto by nás viedol. A zas nechcem žeby mal syn z toho traumu. Ako často ste chodievali?
@34katka34 boli sme len párkrát, malý mal už cca 5r.,rýchlo mu naskocilo všetko. A cca raz za 1,5 mesiaca bol termín. Ale na prvý sme.cakali dlhsie Ja už som s ním doma predtým cvičila
@34katka34 chodime k dr. Bernhauserovej. Posobi prisnejsie, vyrazny hlas (nekrici), syn je dost odtazity k cudzim na zaciatku, ale snou problem nemal vobec. Logo pomaha, aj ked zo zaciatku sa mi to nezdalo, treba cvicit aj doma.