Ahojte. Prosím poznáte logopeda pre 2 rocne dieta ? Najlepšie Pezinok, Bratislava.
Nerozprava preto chceme skúsiť.
Ďakujem
Daniela Hudecová v Dúbravke, súkromná, ale fajn
Moje dieta nerozpravalo do 3 rokov takmer...teraz chodi na logo, ale kvoli inym veciam, kazdopadne, neviem ako pracuju s 2 rocnymi, neviem si to v takom nizkom veku predstavit
Pozri centrum vcasnej intervencie a na nete si stiahnu knihu O detskej reci. A urcite to neodkladaj, logopedi riesia i taketo male deti, i mladsie, i porozumenie a rozpravanie... stastni ti, kt s nimi riesia len vyslovnost...
TENENET Senec - centrum včasnej intervencie, majú aj logopédov
Najprv by som skúsila neurologické vyšetrenie, či je všetko v poriadku. Logoped skôr upravuje reč
Ahoj, my sme chodili s dcerkami (jedna kvoli nacviku R - to az v 5rokoch, a druha so sykavkami - v 3.roku) - a priamo v Pezinku k Mgr. Pavlovej do Reedysu - maju aj svoju stranku. A riesia logopediu uz v skolkach, takze by sa mozno ujali aj tvojho 2rocneho dietatka. Je velmi mila a obe dcerky s nou pracovali velmi rady. Je to sukromne centrum, takze sa plati, a myslim, ze raz do mesiaca chodi dietatko na sedenie asi 30minutove, potom tebe ukaze, ako pracovat doma, no a potom trenujete doma a zas na kontrolu o mesiac pre zistenie postupu - ako aj v tom Tenenete Senec, co spominla rouzie. Snad pomoze.
nedavno mi odporucila jedna mgr. (titul neviem..) Baxovu zo Senca, vraj super!!!
dubravicka v ruzinove. cakacky su dlhe, aj niekolko mesiacov.