Kaderník v PK spolupracujúci s Vystrihaj sa Slovensko

mimimami3
18. júl 2021

ahojte, neviete, ci nejaka kadernicka v PK spolupracuje s projektom Vystrihaj sa Slovensko? dcera uvazuje o ostrihani a darovani vlasov... Pozerala som priamo ich stranku a tam som nenasla info a vraj maju teraz dovolenku a aj na otazky na soc. sietach budu reagovat az potom... no moja slecna by sa najradsej ostrihala uz vcera 😀

nika82
18. júl 2021

v Pezinku asi ziadne podla ich zoznamu
http://vystrihajsaslovensko.sk/spolupracujuce-k...

kacena4
18. júl 2021

aj moje deti idu darovat, tesim sa a to preco musi byt v ich kadernictve, my mame v plane ist hocikde v pk a potom poslat, je to rozdiel? dik za info

nika82
18. júl 2021

@kacena4 da sa hoc kam je tam navod ako to poslat

beaas
22. júl 2021

@kacena4 a ktoré kaderníctvo tu v Pezinku odporúčate? Aj moja chce... Vdaka

mimimami3
autor
22. júl 2021

@beaas my sme nakoniec boli v kadernictve Janka v tej pasazi pri klastore, je tam i oprava obuvi... Kadernicka je nepocujuca, ale vie odcitavat z pier, resp. Si treba napisat na papierik, co chcete. Objednat sa treba osobne alebo cez sms. My sme u nej uz boli strihat 2-rocneho i teraz vacsiu slecnu. A ma aj dobre ceny, za maleho som platila 5 eur, za dievcatko 8.

erickatt
22. júl 2021

@mimimami3 ja cakam od marca. No az v septembri. Taaa este vydrzim

erickatt
22. júl 2021

@kacena4 ak to das cez vystrihaj sa Slovensko , je to zadarmo

beaas
22. júl 2021

@mimimami3 no skúsim pozriet. Len ja už mám pubertacku, tak to pôjdeme okuknut. Vďaka za tip 😉😊

beaas
22. júl 2021

@erickatt no ja som veru obvolala všetky v Ba i Senec,a teda všetci že najskôr september. Oni to tiež robia dobrocinne,preto je tak malo termínov voľných 😢

erickatt
24. júl 2021

@beaas a ja chcem do ba. Do luxusneho, ze ked uz idem po 100 rokoch ku kadernícke nech to.mam take. 😀😀. Ono ja mam svoje kadernictvo, preto chcem vyskusat toto. Mna ma kdo ostrihat. Len som si vymyslela niečo ine

beaas
25. júl 2021

@erickatt a chodíš v Pezinku? Ktoré odporucas? Držím palce,nech si spokojná v Ba 😉

erickatt
26. júl 2021

@beaas ja nikam nechodim. Praveze chcem ísť do ba.