Je toto zariadenie čisto súkromné alebo majú zmluvu aj z poisťovňami . Má niekto prosim skúsenosť?
A sú súkromníci. Písala som im asi pred mesiacom aj niečo a presne na toto som sa ich tiež pýtala.
Ano musia mat zmluvu s poistovnou len vtedy sa daju uplatnit tie zubne benefity z poisťovne. Ja aj deti mame doveru a neda sa nam uplatnit nic z poistovne, vsetko si tam platime. Ale som velmi spokojna. K detom maju uzasny pristup.
@luc1a Dakujem za info
Čisto súkromné ake ked porovnam ceny tak nie je veľký rozdiel.teda ak porovnam napr Terak.v Modre fantastický prístup.za mna super
@veronka78 aký Terak?
Asi myslela Tareka v Pk vedľa gymnázia. Viacerí aj mne vraveli, že má zmluvu s poisťovňami ale je aj tak drahý, že sa skoro s cenami vyrovná s niektorými súkromnými 🤷🏻♀️
@vevet aha dik
Prepac preklep áno Tarek 🙈
@luc1a
ja mam tiez doveru a chodim do k-dentu. Dovera ma moznost preplatenie vykonu u nezmluvneho stomatologa. Je to ziadost, ktora sa da vyplnit cez epobocku a prilozit fotku blocku: https://www.dovera.sk/poistenec/benefity/pre-vs...
Ja som to skusila, zatial sa nevyjadrili. Ale minule mi preplatili nieco za preventivku.
@sue555 no ja na VsZP nemôžem nájsť takú možnosť preplatenia u nezazmluvneneho zubára🤷🏽
@sue555 dobry....zvazujem prestup od mojej zubarky co ide do dochodku do k- dentu a tiez mame doveru..viem o tom benefite co dovera ponuka a chcem sa spytat ci vam to teda nakoniec preplatili
@levandula80 Dobry den. Dovera preplaca cast nakladov a ma podmienku, ze musite mat aj preventivnu prehliadku u vseobecneho lekara. Tu nemam, takze som ani neziadala. Deti chodia do k-dent a maju aj u pediatra prehliadky absolvovane, za nich som ziadala a cosik aj preplatili. K-dent Vam vytlaci aj rovno spravu pre poistovnu - popis toho co robili. Uz vedia, co maju robit. Pekny den zelam. Zuzana
@11iva11 https://www.dovera.sk/aktuality/4754-o-prispevo...
bod 2 v podmienkach:
https://www.dovera.sk/poistenec/benefity/pre-vs...
ale to je na zmluvneho zubara.
Mate vyskusane, ze preplatia nezmluvneho zubara, ked nemate preventivku u vseobecneho?
@sue555 Máš pravdu - je to nejaká novinka, že treba mať absolvovanú aj preventívku u všeobecného...od tohto roku to zdá sa že platí. (Vďaka za informáciu ináč 🙂 lebo budem musieť tento rok nabehnúť k všeobecnému.)
Ja som si za minulý rok uplatnila ten bonus v plnej výške, čiže 5x30€, mala som absolvovanú preventívku u môjho zubára (má zmluvu s Dôverou) a všetko bez problémov preplatili.
Ako to funguje u nezmluvného zubára netuším...
@11iva11 takze to znamena ze na vyplatenie bonusu co ste dostali 5x30 eur musim mat 2 preventivne prehliadky? Aj u vseobecneho tzv.obvodnej a aj u zubara? (Myslela som ze len u zubara)
@levandula80 Vyzerá, že áno. Tiež som to nevedela, ale je to novinka - asi od jan. 2022. U obvodného je preventívka raz za 2 roky. Mne tie 2 roky uplynuli tento rok v januári, ale zubný benefit za minulý rok mi vyplatili ešte v decembri - žiadosti som podala v novembri. Čiže ak si budem chcieť aj tento rok uplatniť ten benefit, musím zavítať v najbližšej dobe ku obvodnému.
@levandula80 bonus 5x30 plati len u zmluvneho zubara. K-dent je nezmluvny, pre tych su ine pravidla. Cize nie 5x30, ale 80percent z ceny co by sa platilo u zmluvneho.
Nemaju zmluvy s poisťovňami ;)