Ahojte 🙂, ak je tu niekto, kto bol hospitalizovaný, aké boli vaše skúsenosti v tejto psych. nemocnici? Dakujem.
@aurelia2000 to rada čítam😊
Chvalia ju.
No a teda ako mi to opisovala, tak to vyzeralo ako fajn dovolenka. Pravdaže, bola vo vážnom stave, hospitalizovali ju urgentne. Tak zrejme je to dobrá nemocnica.
@aurelia2000 nemohla som mať u seba mobil
Lieky nepomáhali ale škodili
Nemala som povolené ich vysadiť
Nemohla som ležať keď som chcela oni ťa pošlú von z izby musíš byť vonka ( obývačka)
sú tam izby s klientkami
Bola tam taká babka a plakala a inaksia babka povedala že dostane asi elektošoky aby bola ticho
Inaksia babka plakala tiež ale potichu že tam nemala ísť (muž opustil svet a bola z toho smutná)
Ku klietke bola poslaná baba keď povedľa že občas myslí o Tom že by sa zabila
Chudence tie baby
@lilmee Pacienti su rôzni, plače sa aj na iných oddeleniach. Nie každému sa dá pomôcť, nepozeraj po starých babkach, ty sa chces liečiť a mať lepšie, na seba sa zameraj. To, že si nemohla mať mobil a vylihovat bolo pre tvoje dobro. Mali ste tam rôzne aktivity. Lieky nemôžeš vysadiť, to by bola aká liečba?
Len taký, čo inteligencne chápe svoju chorobu a jej liečbu, sa môže mať dobre. Bohužiaľ to je ťažké. Nevzdávaj sa, musíš byt trpezlivá a silná.
@evkamotka Kludne kuk fotky cez google
Skus zadať psychiatria klietky pezinok postele a uvidis fotky
Skutocne fotky môžeš kuknut cez
Članok s popisom Slovakia: UN says stop putting people in cages and get them out of institutions
a článok od dennkn s popisom Bol som 24 hodín na urgente. Väčšina pacientov neboli urgentné stavy, záchranári doviezli aj vyvrtnutý členok
Antolska nema klietky ale za to priviazu niekoho o postel
To sa mne zda este nechutnejšie žiaľ
Pacientka ma potom plienky lebo nema povolene chodit k WC zalezi este od osoby ale poviem ti ze si to nezasluzia
Viem ako som sa tam mala
Nemusim od nikoho pocuvat ze to bolo ok chovanie ked nebolo a osoba čo pisala ze tam boli aktivity viem ze tam nebola lebo oddelenie A nemalo Ziadne aktivity (1+ malovane) to bolo šetko
Oddelenie C ma aktivity
Pisem tym slusnym baba čo skutocne chcu vediet ako to tam chodí
Nech pisu ti ĉo
Sesternica bola minulý rok, cítila sa tam dobre. Nastavili jej nové lieky, 4 mesiace potom zmenila prácu za náročnejšiu a lepšie platenú. Teším sa z toho veľmi. Chodili sme ju tam navštevovať.