ahojte, chcem sa opýtať, ci ma niekto skúsenosť so zubmou ambulanciou Dentalex ktorá ma ambulanciu v Zabokrekoch nad Nitrou a v Bzinciach pod Javorinou, je tam ukrajinsky zubny lekar Mykhaylo Kharyuk, chcem sa popytat ci mate niektorá skúsenosť, chcela by som si dat robiť zuby, a nikde neveru nových, iba tu. chcem sa opýtať, ako riesil nové zuby, ci je jeho práca pekná, a ci je dobrý lekár.? Ďakujem za každu odpoveď.
Najlepší zubar akého poznám zamna 1
Aj ste si niekto dávali uňho robiť korunky alebo mostík?
@nikasarinova mne ťahal nerv a dorabal 5.zub, lebo už bol slabý a sa ulomil kus. Ale teda musím tam po polroku zas, lebo tam mám stále zápal (citlivé na teplé,studené, tvrdšie), tak neviem čo s tým spraví.
@fobula dával vám korunku? Koľko vás to stalo?
@nikasarinova nie korunku nie,to mi asi heliovkou alebo neviem ako vyplnil ten zub a dotvaroval. Ešte tam ostal kus pôvodného. Ťahanie nervu, injekcia, asi vložka a dotvorenie zuba 120€ na 2sedenia mi to robil. Ale pamätám si dorabal mi raz aj predný zlomený zub (z toho sa mi časom odlupne - po iraze) a vravel,že ten deň mal 39 pacientov. 🙄
@edithp dobrý, spytam sa, aj ste tam boli? Tiež hľadám nového zubára a zvažujem dentalex..