Ahojte. Dnes som bola u zubára a nechala som tam 150 eur. Viem, že dôvera preplatí 5x 30 eur. To znamená, že mám ten istý doklad naskenovať 5x? Neviem, že ako to funguje.
Preplatia len 30 eur aj to nie všetko čiže sa kľudne môže stať že nepreplatia nič....Mne teraz práve konečne poslali peniaze a predtým zas nič lebo to do preplatenia neplatilo...
@turga oni v prvom rade musia pockat kym si aj stomatolog vykaze ukon v poistovni a tam je delay 1-2 mesiace = preto to Dovere tak dlho trva, napr. dentalna hygiena sa do poistovne nevykazuje a tam mi vzdy poslu peniaze do 2-5 dni fakt rychlo, pri klasickom zakroku je to vzdy takmer 3 mesiace 🙂
ja som mala vzdy peniaze do tyzdna na ucte
ahoj, do konca roka 2022 sme boli cela rodina poistenci Dovery, od 1.1.2023 sme presli do VSZP. Dna 22.12.2022 (este ako poistenci Dovery) sme cela rodina absolvovali vysetrenie u zubneho lekara, blocky sme zaevidovali na preplaenie zubneho benefitu. Vcera 2.1. mi volala nejaka pani z Dovery, ze moju ziadost o benefit stornovali, lebo v case schvalovania som uz poistenec inej poistovne. Zaujimave ze platby za poistenie som im musel uhradzat do 30.12.2022...Stalo sa to niekomu? Na Koho sa s tym obratit?
Na jeden zakrok ti preplatia 30euro, maximalne 5xpo 30euro za rok, takze s tych 150 ti zaplatia len 30e spat