Zrušenie žiadosti o opatrovné.

sim318
15. apr 2020

Dobrý deň. Mám podanú žiadost o opatrovne na starú mamu ale chcem ju zrušiť...prosím vás ako má byť napísané späťvzatie žiadosti o opatrovné...a v mojom meme alebo v mene starkej?...ja sa v tomto nevyznám vôbec...ďakujem veľmi pekne za rady 🙂 ❤

nika1971
17. apr 2020

vo vasom mene ...v zmysle ,,svoju ziadost zo dna....o penazny prispevok na opatrovanie beriem spat v plnom rozsahu, netrvam na jej dalsom rieseni ani pisomnom vyjadreni....a podpis

sim318
autor
18. apr 2020

@nika1971 Ďakujem veľmi pekne

lusindas
23. jan 2024

Prosím vás a ak ide o zrušenie z mojej strany, ktoré trvá cca 2r.?ako je to so zrušením?dakujem

lusindas
23. jan 2024

@nika1971 stačí toto použiť aj vtedy keď ruším ho zo svojej strany trvajúce cca2roky? ďakujem.

nika1971
24. jan 2024

@lusindas uz beries opatrovanie a chces to zrusit?

nika1971
24. jan 2024

Beries opatrovanie a chces ho zrusit? Tak si napises ziaadam o odnatie PP na opatrovanie odo dna....vacsinou je to k prvemu dnu v dalsom mesiaci

smile2785
5. máj 2024

@nika1971 dá sa opatrovanie osoby zrušiť ze zo dna na deň? Staram sa totižto o strýka a uz to psychicky naozaj nezvladam. Zajtra chcem ist na úrad a podať to hned k zajtrajsiemu dňu. Ide o to ze on je agresívny, nadava nám, podotýkam ze mám aj trojročné dieťa ktoré v tomto žije. Uz to takto dalej nejde. Chcem si zajtta podať hned žiadosť o zrušenie. S tym ze by sme hned aj odišli. Kedze on nás vlastne aj vyhodil ze on nikoho nepotrebuje. Myslite ze sa to da takto “narýchlo” zrušiť a vybavit ?

lusindas
5. máj 2024

@smile2785 jasné... zrušenie sa dá že dáte s okamžitou platnosťou.ale musíte udať dôvod.lepsie keď pôjdete za tým kde ste vybavovali.pochopia to.im je vlastne jedno ..