Ahojte. Prosím vás mám otázku. Som poistená vo VšZP a chcem ísť do Union poisťovne.. Dá sa to prehlásiť aj cez internet alebo iba osobne? Ďakujem
@elementissa ahoj ak som dieťa prihlásila do všeobecnej, kedy môžem imam?
@natalia2285 a aký je dôvod? prečo meníš? čo je zlé na všeobecnej resp. čo ťa oslovilo v unione?
@bobricek1979 ved pise, ze do konca septembra sa da menit, poistencom bude od 1.1.
@majka99999 jáj áno, vďaka sedím si
..
@zuzanka.zuzu priateľ je v Union poisťovni a aj dcérka... Takže chcem sa dat aj ja do Union a aj druhú dcérku a aj syna...je to podľa mňa veľmi dobrá poisťovňa a vraj ročne preplácajú 100e na zubára... Vo všeobecnej som od narodenia no ale teraz ako som skončila školu v roku 2015 tak nie som spokojná.. Naposledy som s nimi mala problém, že 1.1.2017 som nastúpila na materskú a v roku 2018 sa mi ozvali že mám tam dlh vyše 800eur.. Pritom mi to v pohode mohli povedať aj skôr pretože ja som k nim na pobočku chodila splácať dlh co som mala ešte z roku 2016 že som odišla do CZ a nenahlasila som to.... Keby tam priateľ na ňu už na 4 krát nezvrieskol tak by mi to dali zaplatiť tých 800e.. Povedala mi, ze aj keď som na materskej tak som samoživiťelka 🤦♀️🤦♀️ keď po nej zvrieskol tak povedala ze musím zaplatiť 103e.... Takže z vyše 800e urobili 103e a to je dosť veľký rozdiel
@natalia2285 Ak si na MD ci RD si poistencom štátu a nie nejaká samoživiteľka. Pekne ta oklamali.
@natalia2285 v prvom rade netreba vrieskať po pracovníčkach. to čo je za vychovanie? a 100e na zubára preplácajú všetky poisťovne.
@zuzanka.zuzu treba pretože sme sa s ňou pekne bavili povedala som jej ze to nieje možné aby som tam mala taký dlh keď som na materskej.... Išla dozadu za vedúcou... Prišla zase s tým ze to mam uhradiť... Ja ze nie tak znova išla do zadu za vedúcou a znova prišla že to mám zaplatiť a potom znova do zadu za vedúcou a zas prišla že to mám zaplatiť tak priateľ na ňu už zvrieskol a išla niekam zavolať a zrazu sa to dalo.... Nenechám sa hádam okrádať o peniaze...
@natalia2285 Mala si to žiadať pisomne. Nakolko plati co som uz napísala.
@natalia2285 ako pisali, da sa aj cez internet.
Môžeš sa prihlásiť aj cez internet. Musíš to ale stihnúť do 30.9. dokým sa zbierajú prihlášky a od 1.1.2020 budeš poistenkynou Unionu. Ak by si do januára potrebovala súrne využiť nejaký benefit poistenca, môžeš sa ohlásiť, že máš podanu platnú prihlášku a na základe žiadosti ti tento benefit môžu schváliť aj v cakacej dobe (do 1.1.)