Dobrý deň, zaujímalo by ma či má niekto skusenost. Poberam sirotský dôchodok, ktorý chodi na účet môjmu otcovi. Avšak bola by som rada keby chodil na účet mne. Viete niekto čo treba urobiť? Poslať email, vypísať nejaké tlačivo? (Na internete som našla rôzne informácie a na soc. pois. mi opakovane nedvíhajú.) Ďakujem za rady.
Stale mi to nahraje obr.v opacnom poradi takze treba zacat posledným odrazkom🤦🏻♀️
@nika122 dcéra dávala tlačivo z banky to vypísala a posielali sme do Bratislavy to tlačivo plus normálne žiadosť som napísala dcéra podpísala dovtedy som brala ja
@nika122 a trvalo to teda dlho ešte 3 krát príslušenstva na môj účet potom už na jej
Dovolala som sa na poisťovňu, povedali mi že potrebujem potvrdenie z banky, tak som ho dnes bola vybaviť. Potom ešte vraj budem musieť vypísať ešte jedno tlačivo priamo na poisťovni a to by malo byť všetko. Dúfam, že to nebude trvať tak dlho ako píšete. Ďakujem.
Na stranke socpoist.sk skus kliknut na "dochodcovske poistenie-> dochodca -> sirotsky dochodok -> formulare" a tam popozerat ci je na to konkretne nejaky formular. Je ich tam vela tak pozorne pozri.