Zmena trvalého pobytu na katastri elektronicky

nacomeno2
15. mar 2024

Ahojte, je tu niekto kto v poslednej dobe menil trvalý pobyt a ohlasoval to na kataster elektronicky? Ide totiž o to, že mi to nefunguje, normálne vyplníme svoje údaje ako účastník , vyberiem LV ktorých sa to týka, no ďalej ma to nepustí, potrebuje to aj vybrať pri každom LV účastníka ktorého sa to týka, no keď vyberiem tak ma z toho vyhodí s tým, že zadaný účastník sa nenachádza v zozname účastníkov. Mám OP s aktivovaným podpisom, takže v tomto problém nie je.
Za každú radu ďakujem

guudy
15. mar 2024

S tvojim problem konkretne neporadim, ale nijako ma neprekvapuje, ze s tym je problem. Ten portal je uplne na h****.
Ked som si x rokov dozadu menila trvaly pobyt na katastri, ziadost nakoniec nejako presla (za vydatneho nadavania IT zdatneho manzela), ale trvalo im to 2,5 roka, kym zmenu zapisali🙄🙄

taisu
15. mar 2024

nefunguje to, poslala som im obyčajný list so žiadosťou o zmenu adresy

nacomeno2
autor
15. mar 2024

Ďakujem vám, takže skúšať to ďalej ani nebudem.
@taisu čo všetko treba doložiť k písomnej žiadosti? OP aj overený? Nikdy som nič také nerobila , takže som úplne stratená 😅

maranco
15. mar 2024

@nacomeno2 tento postup mi fungoval minulý rok https://navody.digital/zivotne-situacie/zmena-t...
žiadnu odpoveď som nedostal, len po mesiaci keď som si spomenul som pozrel kataster a zmena bola urobená

nacomeno2
autor
15. mar 2024

@maranco áno, toto ešte funguje, až po výber LV a účastníka, tam mi vyhadzuje chybu ktorá neexistuje

martinka13
15. mar 2024

Veru aj ja som tam bola radšej osobne. Zmenili to tuším do týždňa. Ten portál je otrasný...

maranco
15. mar 2024
taisu
15. mar 2024

@nacomeno2 Iba žiadosť, podpisy som neoverovala, nejako im to stačilo

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz