Zmena termínu na úrade práce

7. okt 2023

baby ktore ste boli na urade prace, menili ste niekedy termin hlasenia? dali mi totiz pani na december a priatel musi vtedy cerpaat dovcu,takze by sme dakde vypadli, zeby som jej zavolala ci mozem prist pred akebo po?ci ma moze poslat do...? dakujem

marsmykkok
7. okt 2023

Ja som raz bola a dala mi termín, kedy sme práve mali byť na dovolenke, takže ked mi povedala termín, povedala som, že vtedy budem na dovolenke a dala mi iný. Ale už daný termín som nerušila. A chod za ňou osobne, ona musí mať podpísané, že prídeš vtedy a vtedy, keby ti aj vyhovie, cez telefon to nevyriešiš. Ak je normálna, pôjde to.

ivik4
7. okt 2023

Vsak napis jej email ze od-do by si bola odcestovana, ci sa mozes dostavit skor. Nevidim problem

jaskolka
7. okt 2023

Skôr môžeš sa prísť hlásiť, to nie je problém. No neskôr nie.

66simonka66
7. okt 2023

Ja som mala na úrade takú hnusnú a zakernú ženu, ktorá mi dala termín rovno keď sme mali byť na dovolenke, tak som ju poprosila či mi nemôže dať iný termín a povedala, že nie, že musím nahlásiť keď vycestujem a znova nahlásiť keď sa vrátim a vraj nemôžem byť mimo slovenska dlhšie ako 7 dní (ten počet dní si presne nepamätám), povedala som, že ideme na dlhšie a ona mi povedala, že keď mám na to chodiť po dovolenkách, mám mať aj na to platiť si zdravotné poistenie a od toho dňa ako som sa mala prísť hlásiť ma vyradila, našťastie hneď potom som si našla prácu.

nikiki29
7. okt 2023

Môžeš sa hlásiť skôr bez akýchkoľvek problémov

gabika0825
8. okt 2023

Normálne jej zavolaj a vysvetli situáciu že tu nebudeš v tom čase a či nemôžeš prísť skôr o týždeň. Myslím si že svet sa nezrúti

mogaa
8. okt 2023

Pravdou je, že ak sa nechceš hlásiť celý mesiac, tak to problém byť môže....ona nemusí meniť termín, ty si u nich evidovaná a ak dostávaš dávku v nezamestnanosti, musíš sa hlásiť v daný termín....prekážku ako tvoja dovolenka ti uznať nemusí....skúsila by som ísť za ňou osobne a poprosila o iný termín....

autor
8. okt 2023

@66simonka66 no presne toho sa obavam🥺

autor
8. okt 2023

@mogaa len potom su vianoce uz,hlupo to vyšlo,skusim zavolať uvidim,ak nie,tak nie😊