baby ktore ste boli na urade prace, menili ste niekedy termin hlasenia? dali mi totiz pani na december a priatel musi vtedy cerpaat dovcu,takze by sme dakde vypadli, zeby som jej zavolala ci mozem prist pred akebo po?ci ma moze poslat do...? dakujem
Vsak napis jej email ze od-do by si bola odcestovana, ci sa mozes dostavit skor. Nevidim problem
Skôr môžeš sa prísť hlásiť, to nie je problém. No neskôr nie.
Ja som mala na úrade takú hnusnú a zakernú ženu, ktorá mi dala termín rovno keď sme mali byť na dovolenke, tak som ju poprosila či mi nemôže dať iný termín a povedala, že nie, že musím nahlásiť keď vycestujem a znova nahlásiť keď sa vrátim a vraj nemôžem byť mimo slovenska dlhšie ako 7 dní (ten počet dní si presne nepamätám), povedala som, že ideme na dlhšie a ona mi povedala, že keď mám na to chodiť po dovolenkách, mám mať aj na to platiť si zdravotné poistenie a od toho dňa ako som sa mala prísť hlásiť ma vyradila, našťastie hneď potom som si našla prácu.
Môžeš sa hlásiť skôr bez akýchkoľvek problémov
Normálne jej zavolaj a vysvetli situáciu že tu nebudeš v tom čase a či nemôžeš prísť skôr o týždeň. Myslím si že svet sa nezrúti
Pravdou je, že ak sa nechceš hlásiť celý mesiac, tak to problém byť môže....ona nemusí meniť termín, ty si u nich evidovaná a ak dostávaš dávku v nezamestnanosti, musíš sa hlásiť v daný termín....prekážku ako tvoja dovolenka ti uznať nemusí....skúsila by som ísť za ňou osobne a poprosila o iný termín....
@66simonka66 no presne toho sa obavam🥺
@mogaa len potom su vianoce uz,hlupo to vyšlo,skusim zavolať uvidim,ak nie,tak nie😊
Ja som raz bola a dala mi termín, kedy sme práve mali byť na dovolenke, takže ked mi povedala termín, povedala som, že vtedy budem na dovolenke a dala mi iný. Ale už daný termín som nerušila. A chod za ňou osobne, ona musí mať podpísané, že prídeš vtedy a vtedy, keby ti aj vyhovie, cez telefon to nevyriešiš. Ak je normálna, pôjde to.