Volala mi nejaka pani z Dovery, ze vszp ma financne problemy a ze sa mozem k nim prepoistit, ze mi posle sms... ja som jej podakovala, ze ak budem chciet menit, vyriesim si to sama. Nesledujem spravy, naozaj ma vszp problem a je dobre menit poistovnu? Ak ano, ste spokojne v Dovere?
no určite by som neverila niekomu kto mi zavolá a bude kydať na konkurenciu....veď on má z novej zmluvy províziu, tak povie čokolvek aby zarobil....
@mogaa preto som ju zrusila, ze nemam zaujem a ze si vyriesim ked budem chciet zmenu poistovne.
Mňa dnes presviecali na union. Tiež úplne cudzie číslo.
Vieš čo je sranda, že presne takto volali aj mne ale ja so ju poslala do hája s tým, že mňa to teda mrzí ale čo ja s tým mám keď všetci máme Union? Evidentne s tým nepočítala lebo sama zložila
to uz je aka ferova obchodna praktika 🥴
Posledné 2 mesiace na prepoistenie, takže Dôvera začína obrovskú mega kampaň. Aj za cenu šírenia bludov. Dnes sú tu na túto tému už 2 diskusie, prečítaj si skúsenosti.
@melanta dakujem 🙂
Ja som sa bola osobne prepoistiť vo Všeobecnej, takže, ak mi bude volať nejaká "pani", budem vedieť, že to je podvod na poistencoch.
Akurát odvolali riaditeľa. Dokonca už aj nemocnica Bory podpísala zmluvu so VšZP.