Zmena adresy PN

sabinami
28. mar 2022

Zdravím, vie mi niekto poradiť ako postupovať ak som na PNke no potrebujem ísť na tyzden mimo Slovenska kvôli vyšetreniam na zahraničnej klinike kam mam nahlásiť zmenu adresy na ten jeden tyzden ? Respektive 4dni to budú…

e1i
28. mar 2022

@sabinami na dobu vyšetrenia ti staci mat orazenu priepustku, ze si tam v ten den bola

sabinami
autor
28. mar 2022

@e1i aha super ďakujem, tým pádom to teda nemusím vôbec riešiť s nejakou zmenou adresy 🙂

e1i
28. mar 2022

@sabinami ak ti daju potvrdenie na 4 dni tak nie, ak tam ozaj 4 dni budes na klinike. Vies sa preukazat aj spravou potom

diaszoky
28. mar 2022

@sabinami vraj sa to da ked zavolas na socíalku

maminagabika
28. mar 2022

@diaszoky musi to urobit lekar, ktory vypisal pn. Moja lekarka to odmietla urobit, ze mam doma lezat a nebehat 🤣🤣🤣

sabinami
autor
28. mar 2022

@e1i ja som z Košíc takze aj cestu mam dlhu ale určite budem mat potvrdenie o vyšetreniach takze by to teda nemal byt problém 😁

sabinami
autor
28. mar 2022

@maminagabika ja ale nechcem behať 😂😂 nešla by som tam keby som nemusela 😅 teda…bodaj by som nemusela

inga93
28. mar 2022

@sabinami tvoj obvodny lekar ti da papier o zmene pobytu pocas PN, tento papier odnesies do socialnej poistovne.. zavolaj si tam, mozno im to bude stacit naskenovane poslat aj mailom. ja som to tak robila opakovane 🙂

e1i
28. mar 2022

@inga93 ten kto vedie pnku to dáva

e1i
28. mar 2022

@sabinami v profile mas TT

inga93
28. mar 2022

@e1i ano, ten, kto vystavil PN.. z vlastnych skusenosti som automaticky pisala o obvodnom dr 🙂

sabinami
autor
28. mar 2022

@inga93 no pre istotu sa opýtam priamo doktorky radšej 😁
@e1i môže byt, profil tu som si zakladala ešte keď som zila v TT 🙂