Ahojky. Najde sa tu nejaký odbornik ktorý by mi vedel poradiť pripadne žienky so skúsenosťou ? Dnes som si uvedomila že mam na Daňovom priznaní ešte starú adresu trvaleho bydliska. Vzniklo to tym že priznanie mi vyhotovovala účtovníčka z firmy kde som pracovala ale medzitym som dala vypoveď a bola na PN až do nastupu na MD, a akosi mi uplne vypadlo pripomenúť jej teraz v marci keď sa mi ponukla že mi ho vyhotoví, zmenu adresy, čiže ťahala z pôvodných udajov z čias kedy som u nich pracovala. Je to velky problem alebo to môžem nechať plávať ? Ostatne udaje sedia 🙂 Majú mi vrátiť preplatok cca 166 € ale zrejme sa nevyhnem sankcii keďže som ho zaniesla až dnes. Vie mi nie kto upratať trošku tento chaos ? Ďakujem🙂
Ahoj. Dala som si ho vrátiť na účet. Akurat pri tom našom byrokratickom systeme sa človek boji či mu nedaju pokutu za chybne uvedene udaje ak im to system vypluje, ale zmenu som nenahlasovala pri zmene TP :/ volať tam nechcem ak sa mam zbytočne prezradiť heh.
@sanny2993 ak Ti vyrubia pokutu alebo čokoľvek pošlú, bude to zaslané na adresu ktorú tam máš uvedenú. Ak to neprevezmes lebo si na tej adrese neni bude to považované za doručené.
@1andrea111 to nieje problem. Je to adresa mojich rodičov. Určite mi daju pokutu z omeškania podania DP ale stoji to za ten preplatok aj tak 🙂 ďakujem za info 🙂
@sanny2993 Tvoji rodičia to môžu prevzat so splnomocnenim, pošta je do vlastných rúk,
@1andrea111 ale keď nebudú doma čo v čase roznosu poštarky nie su nikdy lebo pracujú len ranky, neha sa listok v schránke že ? 🙂
@sanny2993 a preplatok si si dala kde vrátiť, poštou, či na účet? Ak na účet, tak v tom problém nevidím.